ΕΛΛΑΔΑ

Νέες εξελίξεις για την δολοφονία της Δ. Ζέμπερη: Αυτό είναι το χειρόγραφο σημείωμα του τόπου δολοφονίας της

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2018, 16:20 / Ανανεώθηκε 10 Ιανουαρίου 2018, 16:58
Νέες εξελίξεις για την δολοφονία της Δ. Ζέμπερη: Αυτό είναι το χειρόγραφο σημείωμα του τόπου δολοφονίας της
Facebook Twitter Whatsapp

Πρόκειται για το σχεδιάγραμμα με τον τόπο του εγκλήματος 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 33χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη έδωσε ο άνθρωπος που φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης γυναίκας στο Β’ Νεκροταφείο.

Ο Σοροπίδης υποστήριξε ότι δεν είναι εκείνος που σκότωσε την εφοριακό, δηλώνοντας ότι άλλοι βρίσκονται πίσω από την δολοφονίας της, ωστόσο τα λεγόμενά του δεν φαίνεται  να έπεισαν την οικογένεια και τις Αρχές.

Ο 58χρονος δράστης φαίνεται ότι έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι του προκειμένου να αποδείξει ότι δεν βρίσκεται εκείνος πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα, ένας από αυτούς είναι και ένα χειρόγραφο σχεδιάγραμμα.

Πρόκειται για το σχεδιάγραμμα με τον τόπο του εγκλήματος που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Το Έθνος».

«Δεν το έκανα εγώ, Ήθελαν να φάνε την κοπέλα»

 «Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο στο χέρι. Και από εκεί που έφυγε την εκτέλεσαν γιατί έτσι είχαν στήσει το σκηνικό. Θέλανε να την φάνε την κοπέλα από την αρχή αυτοί που είναι και τους έχω δώσει και ονομαστικά. Και γι’ αυτό θα κατέβω κιόλας, έρχομαι με μεταγωγή την Τρίτη. Θα βρίσκομαι και για να μου τους φέρει να τους αναγνωρίσω. Την εγκληματική οργάνωση αυτή και να δείξω ότι αυτά τα φάρμακα που παίρνουν και έχουν διαρρεύσει στην αγορά, τα τζιχάντ, μου τα έδιναν και εμένα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο 58χρονος σε συνέντευξη του στο STAR.

«Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθόταν στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από εμένα κανονικά, περπατούσε και έφυγε και πήγε μεγάλη απόσταση και την εκτελέσανε γιατί από την αρχή ήθελαν αυτό να καταφέρουνε», υποστήριξε και ανέφερε πως τα χτυπήματα με μαχαίρι στο κορμί της Δώρας κατάφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο «Χάρης» και ο «ψηλός», χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Αυτοί που μου είπαν να της πάρω την τσάντα. Αλλά ήθελαν να της κόψω εγώ το χέρι για να έχει η τσάντα DNA δικό μου πάνω της. (…) Με στείλανε μετά να πάω το κινητό της σε ένα μαγαζί το οποίο είχε κάμερες, γιατί ήταν σίγουροι ότι θα έπιαναν εμένα», είπε.

Τα ραντεβού και η περούκα

ο προφυλακισθέντας, ισχυρίζεται πως είναι υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, στους οποίους η άτυχη εφοριακός είχε προκαλέσει «ζημιά» με τις έρευνές της. «Αυτοί το κάνανε με μαχαίρι. Είναι χασάπηδες. Την κοπέλα την εκτελέσανε. Γιατί τους ήταν εμπόδιο, τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά, γιατί οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα. (…) Αυτοί εξαφανιστήκανε και μετά εμφανιστήκανε».

Ο ίδιος σημειώνει πως, δεν θα μπορούσε να σκοτώσει την κοπέλα γιατί είχε γύψο στο χέρι. «Και να σας πω και κάτι άλλο, το οποίο δεν ξέρει και κανένας (…). Εγώ πώς μπορούσα να σκοτώσω την κοπέλα, με το χέρι στον γύψο; Είχα γύψο από τα δάχτυλα και τον αντίχειρα ειδικά. Το οποίο αποδεικνύεται και από τα παρών που έδωσα και αναφέρω αστυνομικούς για μάρτυρες που δεν πατάνε τον όρκο τους», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνέχεια ισχυρίζεται οι «ηθικοί αυτουργοί» τον έβαλαν να κάνει πρόβες.

«Την πρώτη δοκιμή μου την κάνανε στο πρώτο ραντεβού. Μου προτείνανε μαχαίρι και τους είπα δεν μπορώ να το κάνω. Ο ένας ερχόταν στο σπίτι με περούκα. Όταν τον συνάντησα στην Ευέλπιδων φορούσε άλλη περούκα. Την κοπέλα δεν τη γνώριζα, αυτοί μου έδωσαν φωτογραφία την ίδια ημέρα που είχαμε το ραντεβού. Μου έδωσαν 6.000 προκαταβολή και μια φωτογραφία για να την αναγνωρίσω», ανέφερε μιλώντας στο STAR.