ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστό δικηγόρο ως ηθικό αυτουργό δείχνει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2018, 22:26 / Ανανεώθηκε 10 Ιανουαρίου 2018, 22:27
Facebook Twitter Whatsapp

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέες εξελίξεις έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη η οποία δολοφονήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο με 13 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο.

Ο 58χρονο δράστης μετά από τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξη του, για την εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης και τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από το έγκλημα της 18ης Οκτωβρίου, προσπαθώντας να πείσει ότι δεν είναι εκείνος που σκότωσε σε την άτυχη Δώρα, τώρα  έρχεται να ρίξει νέα «βόμβα», αποκαλύπτοντας τον ηθικό αυτουργό της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ο δολοφόνος έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή. Στο έγγραφο αυτό κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, το «αφεντικό» όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.

Το χειρόγραφο

Ο 58χρονος δράστης φαίνεται ότι έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι του προκειμένου να αποδείξει ότι δεν βρίσκεται εκείνος πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα, ένας από αυτούς είναι και ένα χειρόγραφο σχεδιάγραμμα.

Πρόκειται για το σχεδιάγραμμα με τον τόπο του εγκλήματος που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Το Έθνος».

«Δεν το έκανα εγώ, Ήθελαν να φάνε την κοπέλα»

 «Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο στο χέρι. Και από εκεί που έφυγε την εκτέλεσαν γιατί έτσι είχαν στήσει το σκηνικό. Θέλανε να την φάνε την κοπέλα από την αρχή αυτοί που είναι και τους έχω δώσει και ονομαστικά. Και γι’ αυτό θα κατέβω κιόλας, έρχομαι με μεταγωγή την Τρίτη. Θα βρίσκομαι και για να μου τους φέρει να τους αναγνωρίσω. Την εγκληματική οργάνωση αυτή και να δείξω ότι αυτά τα φάρμακα που παίρνουν και έχουν διαρρεύσει στην αγορά, τα τζιχάντ, μου τα έδιναν και εμένα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο 58χρονος σε συνέντευξη του στο STAR.

«Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθόταν στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από εμένα κανονικά, περπατούσε και έφυγε και πήγε μεγάλη απόσταση και την εκτελέσανε γιατί από την αρχή ήθελαν αυτό να καταφέρουνε», υποστήριξε και ανέφερε πως τα χτυπήματα με μαχαίρι στο κορμί της Δώρας κατάφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο «Χάρης» και ο «ψηλός», χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Αυτοί που μου είπαν να της πάρω την τσάντα. Αλλά ήθελαν να της κόψω εγώ το χέρι για να έχει η τσάντα DNA δικό μου πάνω της. (…) Με στείλανε μετά να πάω το κινητό της σε ένα μαγαζί το οποίο είχε κάμερες, γιατί ήταν σίγουροι ότι θα έπιαναν εμένα», είπε.