ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 16χρονης με νοητική στέρηση

Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου 2018, 14:05 / Ανανεώθηκε 11 Ιανουαρίου 2018, 14:04
Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 16χρονης με νοητική στέρηση
Facebook Twitter Whatsapp

Προσήχθησαν δύο άτομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην καταγγελία του ομαδικού βιασμού της 16χρονης κόρης τους, η οποία έχει νοητική στέρηση προχώρησε μια οικογένεια Μουσουλμάνων της Αλεξανδρούπολης. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γονείς της 16χρονης, μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Αλεξανδρούπολης, απευθύνθηκαν στην αστυνομία όταν θορυβήθηκαν από μηνύματα που είδαν στο κινητό της, από τα οποία προέκυπτε ερωτική προσέγγιση της ανήλικης, που έχει διαγνωσμένη αναπηρία 67%.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την καταγγελία προσήχθησαν δύο άτομα στη Διεύθυνση Αστυνομίας, οι αποστολείς των εν λόγω μηνυμάτων, οι οποίοι παραδέχθηκαν την ερωτική συνεύρεση με τη 16χρονη σε εγκαταλειμμένο κτίριο, όμως ισχυρίστηκαν ότι έγινε με τη συναίνεσή της, ενώ συμμετείχαν και άλλοι δύο, ένας εκ των οποίων είναι επίσης ανήλικος.

Εν τω μεταξύ, η ανήλικη φέρεται να παραδέχθηκε τη συνεύρεση, ωστόσο αδυνατεί, δεδομένης της νοητικής κατάστασής της, να δώσει κατάθεση από την οποία να προκύπτει εάν πρόκειται ή όχι για ομαδικό βιασμό. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μη ικανά να στοιχειοθετήσουν τον βιασμό, οι δύο προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ θα ακολουθήσουν τοξικολογικές εξετάσεις της ανήλικης, προκειμένου να βεβαιωθεί ή αποκλειστεί πιθανή χρήση φαρμάκων κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης.