ΕΛΛΑΔΑ

Δυο νικητές του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου

Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου 2018, 23:01 / Ανανεώθηκε 11 Ιανουαρίου 2018, 17:49
Δυο νικητές του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου
Facebook Twitter Whatsapp

Δύο παίκτες του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου εμπιστεύτηκαν το ένστικτο των λαχειοπωλών τους και βρέθηκαν με κέρδη 250.000 ευρώ και 50.000 ευρώ, αντίστοιχα, χωρίς να το περιμένουν!

Δύο απίστευτες ιστορίες, με δύο λαχειοπώλες που αποδείχτηκαν παραπάνω από «γουρλήδες» εκτυλίχτηκαν μέσα στις γιορτές σε Θεσσαλία και Αιτωλοακαρνανία.

Δύο παίκτες του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου εμπιστεύτηκαν το ένστικτο των λαχειοπωλών τους και βρέθηκαν με κέρδη 250.000 ευρώ και 50.000 ευρώ, αντίστοιχα, χωρίς να το περιμένουν!

Ο τυχερός λαχνός των 250.000 ευρώ

Ένας παίκτης του Εθνικού Λαχείου από την Αιτωλοακαρνανία αποφάσισε αυτά τα Χριστούγεννα να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του στο Λαϊκό Λαχείο. Ο λαχνός που αγόρασε κέρδισε 5 ευρώ και ο τυχερός απευθύνθηκε στον λαχειοπώλη του, από τον οποίο αγόραζε για χρόνια τα λαχεία του, για να εισπράξει το ποσό.

Ο λαχειοπώλης με τη σειρά του, είχε μια φαεινή, όπως αποδείχθηκε, ιδέα: Αντί για το ποσό των 5 ευρώ, πρότεινε στο φίλο του ένα Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο και, μάλιστα, έσπευσε να διαλέξει ο ίδιος ένα.  Αρκετές μέρες μετά την κλήρωση, συνάντησε τον λαχειοπώλη ο οποίος του θύμισε το λαχείο που είχε αγοράσει. Όταν το έλεγξαν μαζί, διαπίστωσαν ότι κέρδιζε  το ποσό των 250.000 ευρώ!

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η οικογένεια του τυχερού δεν τον πίστεψε αμέσως, καθώς, εκτός από την αφηρημάδα του, φημίζεται και για τις πλάκες που σκαρώνει συνεχώς.

Κέρδη 50.000 ευρώ χάρη στον «επίμονο» λαχειοπώλη

Ο δεύτερος τυχερός παίκτης από την περιοχή της Θεσσαλίας συνήθιζε, επίσης,  να αγοράζει για πολλά χρόνια Εθνικό Λαχείο. Ωστόσο, εφέτος, αποφάσισε κι αυτός να αγοράσει κι ένα Λαϊκό Λαχείο. Πλησίασε, λοιπόν, έναν λαχειοπώλη ο οποίος, με πολύ πειθώ και πείσμα, τον συμβούλευσε να αγοράσει κι ένα Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο, επειδή είναι το «τυχερό» του. Ο παίκτης με «βαριά καρδιά» έκανε το χατίρι στον λαχειοπώλη, αγόρασε ένα λαχείο και το ξέχασε.

Κοιτώντας, όμως, τα αποτελέσματα της κλήρωσης για το Λαϊκό Λαχείο, θυμήθηκε το περιστατικό με τον επίμονο λαχειοπώλη και το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο. Όταν κοίταξε να δει αν κέρδισε κάτι, δεν πίστευε στα μάτια του! Η επιμονή του λαχειοπώλη του είχε χαρίσει 50.000 ευρώ.