ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Δ. Ζέμπερη: Νέες αποκαλύψεις - Ο δικηγόρος είχε έρθει στην εφορία

Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου 2018, 23:50 / Ανανεώθηκε 12 Ιανουαρίου 2018, 23:11
Δολοφονία Δ. Ζέμπερη: Νέες αποκαλύψεις -  Ο δικηγόρος είχε έρθει στην εφορία
Facebook Twitter Whatsapp

Κατάθεση συναδέλφου της 32χρονης εφοριακού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που αφορούν την στυγερή δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Συνάδελφος της άτυχης κοπέλας έρχεται να ρίξει φως με την κατάθεσή του στον ανακριτή ότι ο «γνωστός δικηγόρος», τον οποίο επικαλείται ο 58χρονος  δολοφόνος της Δώρας και ονομάζει ως ηθικό αυτουργό, πέρασε από τα γραφεία της ΔΟΥ.

Σύμφωνα με τον Αντ1 ο υπάλληλος φέρεται να κατέθεσε ότι «Ο δικηγόρος… είχε έρθει κάποια στιγμή στην εφορία μας, σε άσχετο χρόνο, αλλά για μία υπόθεση που χειριζόταν άλλος ελεγκτής», ανέφερε ο συνάδελφος της Δώρας Ζέμπερη στον ανακριτή και συμπλήρωσε: «Η Δώρα δεν είχε σπουδαίες υποθέσεις, δεν μας είχε πει ποτέ ότι φοβόταν ή ότι είχε δεχθεί απειλές».

Σημειώνεται ότι στο δεύτερο υπόμνημα που κατέθεσε ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, το «αφεντικό» όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.

«Δεν το έκανα εγώ, Ήθελαν να φάνε την κοπέλα»

 «Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο στο χέρι. Και από εκεί που έφυγε την εκτέλεσαν γιατί έτσι είχαν στήσει το σκηνικό. Θέλανε να την φάνε την κοπέλα από την αρχή αυτοί που είναι και τους έχω δώσει και ονομαστικά. Και γι’ αυτό θα κατέβω κιόλας, έρχομαι με μεταγωγή την Τρίτη. Θα βρίσκομαι και για να μου τους φέρει να τους αναγνωρίσω. Την εγκληματική οργάνωση αυτή και να δείξω ότι αυτά τα φάρμακα που παίρνουν και έχουν διαρρεύσει στην αγορά, τα τζιχάντ, μου τα έδιναν και εμένα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο 58χρονος σε συνέντευξη του στο STAR.

«Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθόταν στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από εμένα κανονικά, περπατούσε και έφυγε και πήγε μεγάλη απόσταση και την εκτελέσανε γιατί από την αρχή ήθελαν αυτό να καταφέρουνε», υποστήριξε και ανέφερε πως τα χτυπήματα με μαχαίρι στο κορμί της Δώρας κατάφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο «Χάρης» και ο «ψηλός», χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.