ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία 500 ατόμων υπέρ του άφαντου Α. Σώρρα στην Λάρισα!

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου 2018, 13:22 / Ανανεώθηκε 13 Ιανουαρίου 2018, 13:31
Facebook Twitter Whatsapp

Κρατώντας πλακάτ, ελληνικές σημαίες και φωτογραφίες του εξαφανισμένου Σώρρα διέσχισαν τις οδούς Παπαναστασίου και την Μεγάλου Αλεξάνδρου

Πορεία υπέρ του κρυπτόμενου και φυγόδικου Αρτέμη Σώρρα και με κύριο αίτημα την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους με τα χρήματα απο το...περίφημο ομόλογο της τράπεζας της Ανατολής, πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου 500 περίπου μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" στο κέντρο της Λάρισας.

Κρατώντας πλακάτ, ελληνικές σημαίες και φωτογραφίες του εξαφανισμένου Σώρρα διέσχισαν τις οδούς Παπαναστασίου και την Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μάλιστα τα μέλη του κινήματος τόνιζαν πως "Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε,σας καλούμε όλους σάυτή τη μεγάλη επανάσταση για την απελευθέρωση της πατρίδας μας".

Ο Αρτέμης Σώ-τη-ρρας παραμένει καταζητούμενος απο τον Μάρτιο του 2017 και οι πληροφορίες σχετικά με το που βρίσκεται είναι αντικρουόμενες. Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίο πιστεύουν πως πρόλαβε να βγει από την χώρα πριν καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών για υπεξαίρεση. Άλλοι πάλι, εκφράζουν την βεβαιότητα πως ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα και τον έχουν σε ασφαλές σημείο άτομα απολύτου εμπιστοσύνης του. Σενάρια τον ήθελαν να έχει μεταμφιεστεί σε καλόγερο για να μην τραβάει τα αδιάκριτα βλέμματα.

Φωτογραφίες και βίντεο: onlarissa.gr