current views are: 12

13 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση16:31

Έτσι αποχαιρέτησε τον Τζίμη Πανούση ο Γιώργος Νταλάρας: Η ανάρτηση – έκπληξη

Η διαμάχη τους είχε φτάσει και στις δικαστικές αίθουσες.

Δημοσίευση 16:31’
αρθρο-newpost

Η διαμάχη τους είχε φτάσει και στις δικαστικές αίθουσες.

Είναι ίσως από τα λίγα πρόσωπα που όλοι περιμέναμε για το πως θα αντιδράσει στο θάνατο του γνωστού καλλιτέχνη και αυτό δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο τους χώριζαν αγεφύρωτες διαφορές. 

Η ”κόντρα” τους κρατά δεκαετίες, καθώς ο Τζίμης Πανούσης καταφέροταν συχνά στις εμφανίσεις του εναντίον του δημοφιλούς τραγουδοποιού και τους είχε φτάσει μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες. 

Σύμφωνα μάλιστα με δικαστική απόφαση, κάθε φορά που ο Τζίμης Πανούσης θα εκστόμιζε το όνομα του Γ. Νταλάρα θα πληρώνε… χιλιάδες ευρώ. 

Ο Γ. Νταλάρας ήταν από τους πρώτους που έγραψαν στο Facebook και αποχαιρέτησε τον Τζίμη Πανούση με τον δικό του τρόπο, κάνοντας πέρα όσα τους χώριζαν. 

«Έφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι».


σχετικα αρθρα