ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δ. Ζέμπερη

Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου 2018, 08:04 / Ανανεώθηκε 16 Ιανουαρίου 2018, 11:07
Στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δ. Ζέμπερη
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα πάντως με τον δικηγόρο του πατέρα της Δ. Ζέμπερη «δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις σε αυτά που λέει. Πετάει ένα όνομα σαν φωτοβολίδα και όποιον πάρει ο Χάρος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο γραφείο του ανακριτή για συμπληρωματική απολογία, βρίσκεται αυτήν την ώρα, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε εκεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην περάσει από την κεντρική είσοδο του Κτιρίου 9 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων, όπου έχουν συγκεντρωθεί και πάλι συγγενείς και φίλοι της Δώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο καθ' ομολογία δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη ''άνοιξε'' ξανά την υπόθεση τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ανέφερε ότι προχώρησε στη δολοφονία μετά από υπόδειξη γνωστού δικηγόρου. 

Για τις καταγγελίες του δολοφόνου μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του πατέρας της άτυχης 33χρονης: «Σήμερα ο δολοφόνος θα πάει για συμπληρωματική κατάθεση. Θα του γίνουν ερωτήσεις σε σχέση με αυτά που κατέθεσε και το μόνο που έχω ζητήσει είναι να γίνει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, προκειμένου να δούμε τηλέφωνα και μηνύματα μέχρι την σύλληψή του». 

Σύμφωνα πάντως με τον κ. Απόστολο Λύτρα «δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις σε αυτά που λέει. Πετάει ένα όνομα σαν φωτοβολίδα και όποιον πάρει ο Χάρος».

'Οπως, μάλιστα, πρόσθεσε: «Δεν αναφέρει κανένα στοιχείο, μόνο ένα όνομα λέει. Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι δεν ευσταθούν. Θα τα είχε πει, δεν είχε λόγο να μην τα πει αρχικά».