Σε άγριο καυγά κατέληξε, χθες το μεσημέρι, χοροεσπερίδα στο Σοκαρά του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο. Μάλιστα οι τέσσερις νεαροί που συνεπλάκησαν δεν αρκέστηκαν στο να χτυπάει ... ο ένας τον άλλο, αλλά δε δίστασαν να τα βάλουν και με τους αστυνομικούς!

Λίγο πριν τις 4 χθες το απόγευμα, όλα κυλούσαν ομαλά σε γλέντι του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής. Ξαφνικά οι τόνοι ανέβηκαν και τέσσερις νεαροί, ηλικίας από 18 ως 23 ετών, μπλέχτηκαν σε άγριο καυγά. Αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου παρενέβησαν, αποτρέποντας τη γενίκευση του επεισοδίου ενώ οι άλλοι δύο, ηλικίας 18 και 23 ετών, στράφηκαν κατά του Αστυνομικού τον οποίο εξύβρισαν και απείλησαν, ενώ προξένησαν φθορές στο περιπολικό όχημα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσια της προανάκρισης, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου και του ΤΑΕ Μεσσαράς πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 23χρονου καθώς και σε ελαιουργείο ιδιοκτησίας του, όπου οι φυγάδες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-  Ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 15 εκατοστών

-  Τέσσερις κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων.

 Στην έρευνα που έγινε στο ελαιουργείο του, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-  Μία σιδερογροθιά,                                          .   

-  Μία κυνηγετική καραμπίνα η οποία είχε μετατραπεί ώστε να δέχεται συνολικά έξι (6) φυσίγγια αντί των τριών (3) που προβλέπονται και την οποία κατείχε νόμιμα ανωτέρω 23χρονος,

- Ένα πιστόλι, διαμετρήματος κάννης 0,45 ιντσών, και 475 πλήρη φυσίγγια  αντί για τα 500 τα οποία προβλέπονται στην άδεια αγοράς-μεταφοράς και κατοχής ραβδωτού πυροβόλου όπλου κατέχει ο 23χρονος, ο οποίος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την κατανάλωση των υπολοίπων 25 φυσιγγίων.Πηγή: cretalive.gr