current views are: 9

16 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση12:41

Αποκάλυψη για τη 44χρονη: Ο γιατρός είχε ερωτική σχέση με αλλοδαπή

Όπως λέει στο Newpost ο κ. Σπύρου, αυτό για το οποίο είναι βέβαιος είναι πως η 44χρονη είχε δανείσει κατά καιρούς πολλά χρήματα στον γιατρό.

Δημοσίευση 12:41’

Όπως λέει στο Newpost ο κ. Σπύρου, αυτό για το οποίο είναι βέβαιος είναι πως η 44χρονη είχε δανείσει κατά καιρούς πολλά χρήματα στον γιατρό.

Σίγουρος ότι πρόκειται για δολοφονία, δηλώνει στο Newpost ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, αναφερόμενος στον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Όπως αναφέρει, το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας δεν έχει ακόμη βρεθεί, όμως ο ίδιος δέχτηκε ένα μήνυμα με αποκαλυπτικές πληροφορίες.

Σε αυτό τον πληροφορούν ότι ο γιατρός με τον οποίο η 44χρονη φέρεται να είχε μια τρυφερή φιλία, είχε μια ερωτική σχέση με μια αλλοδαπή γυναίκα.

Όπως λέει στο Newpost ο κ. Σπύρου, αυτό για το οποίο είναι βέβαιος είναι πως η 44χρονη είχε δανείσει κατά καιρούς πολλά χρήματα στον γιατρό, τα οποία πια ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την οικογένειά της, η οποία έχει ζητήσει να ανοιχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όσα λέγονται είναι αληθινά.

«Όποιος σκότωσε την άτυχη Ειρήνη, έστειλε από το κινητό της τηλέφωνο απελπισμένα μηνύματα στη σύζυγο του γιατρού αλλά και σε φίλους και συγγενείς του θύματος, για να το κάνει να φανεί σαν αυτοκτονία», λέει ο Κώστας Σπύρου στο Newpost.

Το χρονικό της εξαφάνισης και του θανάτου της 44χρονης

Τα ίχνη της Ειρήνης Λαγούδη είχαν χαθεί το απογευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου. Εκείνη την ημέρα έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή Μεσολογγίου, παίρνοντας μαζί το κινητό της τηλέφωνο. 

Η 23χρονη κόρη της δήλωσε την εξαφάνισή της την επόμενη μέρα το πρωί στην ασφάλεια Μεσολογγίου. Βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της και με εγκαύματα στο σώμα, σε παραλίμνια περιοχή στη Μυρτιά Θέρμου στη θέση Φωτφού της λίμνης Τριχωνίδας, σε μεγάλη απόσταση από το χωριό της (περίπου μιάμιση ώρα με το αυτοκίνητο) το απόγευμα της Δευτέρας, 8 Ιανουαρίου.

Η ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο έκανε λόγο για αυτοκτονία

 


σχετικα αρθρα