current views are: 12

18 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση06:12

Νέες επιθέσεις αναρχικών κατά εμπόρων ναρκωτικών σε Εξάρχεια και Πεδίον Άρεως

Όπως αναφέρουν οι αναρχικοί σε κείμενο που ανήρτησαν, «κάποιοι από αυτούς δεν πρόλαβαν να φύγουν και αντιμετωπίστηκαν αναλόγως».

Δημοσίευση 06:12’

Όπως αναφέρουν οι αναρχικοί σε κείμενο που ανήρτησαν, «κάποιοι από αυτούς δεν πρόλαβαν να φύγουν και αντιμετωπίστηκαν αναλόγως».

Νέες παρεμβάσεις, όπως οι ίδιοι τις χαρακτηρίζουν κατά εμπόρων ναρκωτικών που δρουν, όπως υποστηρίζουν σε Εξάρχεια και Πεδίον του Άρεως, πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε κείμενο που ανήρτησαν, «κάποιοι από αυτούς δεν πρόλαβαν να φύγουν και αντιμετωπίστηκαν αναλόγως».

Οι αυτόκλητοι πολιτοφύλακες με την ονομασία «Αναρχικοί- Αναρχικές» επιτέθηκαν κατά των εμπόρων ναρκωτικών στα δυο σημεία, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου και επισημαίνουν πως «προϋπόθεση της παρέμβασης ήταν να μην κυνηγηθεί και να μην χτυπηθεί σε καμία περίπτωση κανένας τοξικοεξαρτημένος όπως και έγινε κατόπιν ενημέρωσης του κόσμου που βρισκόταν εκεί ότι η συγκεκριμένη δράση».

Μετά την «εκκαθαριστική» στο Πεδίον του Άρεως, ακολούθησε μια ακόμη στην πλατεία Εξαρχείων και όπως επισημαίνουν,  «Αρχικά επιτεθήκαμε σε συγκεκριμένα άτομα που είναι γνωστό οτι πουλάνε ναρκωτικά όπως και γνωστή είναι η εμπλοκή τους σε δεκάδες περιστατικά όπως αυτά που αναφέρονται παραπάνω. Παραμείναμε για περίπου μία ώρα στη πλατεία φωνάζοντας συνθήματα και έπειτα αποχωρήσαμε συντεταγμένα κάνοντας πορεία στους γύρω δρόμους».


σχετικα αρθρα