ΕΛΛΑΔΑ

Νέες, πρακτικές συσκευασίες για το παρθένο ελαιόλαδο E-LA-WON

Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου 2018, 15:39 / Ανανεώθηκε 18 Ιανουαρίου 2018, 15:14
Νέες, πρακτικές συσκευασίες για το παρθένο ελαιόλαδο E-LA-WON
Facebook Twitter Whatsapp

Σε πολυτελή, κυλινδρικό, μεταλλικό κουτί.

Η σειρά traditional της E - LA-WON παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες ελαιολάδου με καινούργιο design.

Σύμφωνα με τη βασική θεωρία του μάρκετινγκ όλα τα προϊόντα έχουν ένα κύκλο ζωής που περιλαμβάνει την εισαγωγή τους, την ανάπτυξη και την ωρίμανση.

Κατά το στάδιο της ωρίμανσης είναι εξαιρετικά σημαντικό κάθε εταιρεία να εξετάζει τα εξής: επέκταση της γραμμής προϊόντων έτσι ώστε να παραταθεί ο κύκλος ζωής τους.

Η ανάπτυξη νέου προϊόντος για να διατηρηθούν τα έσοδα και η κερδοφορία της επιχείρησης. ή επανασχεδιασμός του προϊόντος για να διατηρηθεί η ανταγωνιστική του υπεροχή Ευθυγραμμισμένη η E-LA-WON με την παραπάνω θεωρία, επανασχεδίασε και λανσάρει στην αγορά τα νέα λιθογραφημένα λευκοσιδηρά της δοχεία (tins) για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη στον τομέα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου των 100ml, 250 ml, 500 ml, 1 lt και 4lt.

Η λειτουργικότητα είναι προφανής καθώς: με τα 100 ml, το οποίο ταξιδεύει και σε χειραποσκευή, καλύπτονται ανάγκες εστιατορίων, με τα 500 ml, και ρυθμιστή ροής, στοχεύει στην κουζίνα της εστίασης αντί το πλαστικό μπουκάλι κι έτσι αποτρέπουμε τους πλαστικοποιητές που κρύβουν πολλούς κινδύνους για την υγεία μας, των 250 ml για να μη λείπει από το καθημερινό μας τραπέζι ως ωμό, αφού η εταιρεία μας διακρίνεται για τις υψηλές φαινολικές ουσίες των ελαιόλαδων της.

Ενώ του 1lt και των 4lt είναι λειτουργικές ανασχεδιασμένες συσκευασίες για κάθε κουζίνα. Οι νέες συσκευασίες της E-LA-WON βρίσκονται ήδη στα ράφια επιλεγμένων delicatessen, gourmet εστιατορίων και ξενοδοχείων. Έτσι με ανανεωμένη αισθητική και σχεδιασμό τα tins συμμετέχουν σε γαστρονομικές δημιουργίες. Όπως τα πρότεινε σε μοναδικές γευστικές απολαύσεις η σεφ Ντίνα Νικολάου κατά τη διάρκεια του "χρυσού" σεμιναρίου με την E-LA-WON.

Το ελαιόλαδο που περιέχουν οι νέοι περιέκτες εκπέμπει αρώματα από φρέσκο κομμένο γρασίδι, φύλλα ντομάτας και αμυγδάλου, με διάρκεια γεύσης και πιπεράτη επίγευση.