current views are: 9

18 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση13:19

Συνεργασία της TAG Heuer με τον Λ. Πετρούνια

Η TAG Heuer ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Λευτέρη Πετρούνια, Friend Of the Brand για την Ελλάδα.

Δημοσίευση 13:19’

Η TAG Heuer ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Λευτέρη Πετρούνια, Friend Of the Brand για την Ελλάδα.

Η TAG Heuer υποδέχεται με υπερηφάνεια τον «χρυσό» πρωταθλητή της γυμναστικής, Λευτέρη Πετρούνια, στην κοινότητα των Friends of the Brand.

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος Έλληνας αθλητής της νεώτερης γενιάς, αφού έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016, στο αγώνισμα των Κρίκων, ενώ στη συλλογή τροπαίων του υπάρχουν ακόμη δύο τίτλοι Παγκόσμιου Πρωταθλητή (2015, Γλασκώβη και 2017, Μόντρεαλ, στους Κρίκους) και τέσσερις Πρωταθλητή Ευρώπης, στο ίδιο αγώνισμα.

O κόσμος του πρωταθλητισμού είναι ένας κόσμος πιεστικός, γεμάτος προκλήσεις, εμπόδια, αλλά και πεδίο γεμάτο ευκαιρίες για μοναδικά επιτεύγματα. Για να ξεχωρίσει ένας πραγματικά σπουδαίος αθλητής από έναν πολύ καλό, τα πάντα μετριούνται στις λεπτομέρειες. Τα αγωνίσματα της Ενόργανης Γυμναστικής, όπου η βαθμολογία που μπορεί να κρίνει το χρυσό μετάλλιο μετριέται σε χιλιοστά, είναι ενδεικτικά του επιπέδου της πίεσης που πρέπει να αντέξει ένας πρωταθλητής προκειμένου να ανεβεί στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Οι επιτυχίες του Λευτέρη Πετρούνια αποδεικνύουν ότι πέρα από το ταλέντο και την πολύ σκληρή δουλειά, είναι ικανός να διαχειρίζεται την πίεση και να μη λυγίζει ούτε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι, συνεπώς, μια προσωποποίηση του moto της TAG Heuer “Don’t Crack Under Pressure”. Η ελβετική ωρολογοποιία είναι μία από τις ελάχιστες που σήμερα μπορούν και επικοινωνούν με τέσσερις διαφορετικούς κόσμους: Της Τέχνης, του Lifestyle, του Αθλητισμού και της Παράδοσης. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έρχεται να ενσωματωθεί στην ομάδα των Friends of the Brand, που τους ενώνουν τα επιτεύγματά τους και η διάθεση να ξεπερνούν τα όριά τους, στους τέσσερις αυτούς διαφορετικούς κόσμους. Μαζί με το Χρήστο Μάστορα, τραγουδιστή του συγκροτήματος Melisses, εκπροσωπούν στην Ελλάδα το πνεύμα του “Don’t Crack Under Pressure” με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμμαχο στην προσπάθειά του για την υπέρβαση κάθε ορίου, ο Λευτέρης Πετρούνιας θα έχει τον αυτόματο χρονογράφο TAG Heuer Aquaracer. Με κάσα διαμέτρου 43 χιλιοστών, αυτόματο μηχανισμό TAG Heuer Calibre 16 και αδιάβροχο σε βάθος 300 μέτρων, αποτελεί ένα ιδανικό αθλητικό ρολόι, που την ίδια ώρα χαρίζει στυλ σε όποιον το φιλοξενεί στον καρπό του.


σχετικα αρθρα