current views are: 15

19 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση08:55

Η αποκάλυψη για τη 44χρονη που ανατρέπει τα δεδομένα: «Ήταν δεμένη με χειροπέδες»

Οι συγγενείς της 44χρονης κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία με δόλο

Δημοσίευση 08:55’

Οι συγγενείς της 44χρονης κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία με δόλο

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με το θάνατο της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, Ειρήνης Λαγούδη, από την Αιτωλοακαρνανία. Ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας υποστηρίζει ότι η 44χρονη βρέθηκε νεκρή δεμένη με χειροπέδες και σε στάση προσευχής, την ίδια ώρα που συγγενικό πρόσωπο της Ειρήνης ισχυρίζεται ότι τα χέρια της ήταν πίσω από τον κορμό της.

Επίσης, ο ιδιωτικός ερευνητής, Κώστας Σπύρου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αναφέρει ότι στο χώρο βρέθηκαν πλαστικές χειροπέδες και τονίζει πως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν σημάδια στα χέρια της άτυχης Ειρήνης καθώς και μέρη του πλαστικού στη σορό της, οφείλεται στο ότι υπήρξε φωτιά και ότι η 44χρονη φορούσε μπλούζα με μακριά μανίκια.

Παρότι η ιατροδικαστική έρευνα ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας, οι συγγενείς της 44χρονης πιστεύουν ότι υπήρξε εγκληματική ενέργεια και έτσι κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία με δόλο.

Πάντως ο ιδιωτικός ερευνητής, Κώστας Σπύρου, μιλώντας στο Newpost, είχε εμφανιστεί σίγουρος ότι πρόκειται για δολοφονία. «Όποιος σκότωσε την άτυχη Ειρήνη, έστειλε από το κινητό της τηλέφωνο απελπισμένα μηνύματα στη σύζυγο του γιατρού αλλά και σε φίλους και συγγενείς του θύματος, για να το κάνει να φανεί σαν αυτοκτονία», είπε ο κ. Σπύρου στο Newpost.

Από την πλευρά του ο γιατρός, πρώην σύντροφος της Ειρήνης, τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο της Ειρήνης. «Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή» είπε μιλώντας στο Star.


σχετικα αρθρα