ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτης Beat: Το ΥΠΟΙΚ δεν εντόπισε καμία φορολογική παράβαση - Αγωγή κατά του Θ. Λυμπερόπουλου

Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου 2018, 18:57 / Ανανεώθηκε 19 Ιανουαρίου 2018, 18:26
Ιδιοκτήτης Beat: Το ΥΠΟΙΚ δεν εντόπισε καμία φορολογική παράβαση - Αγωγή κατά του Θ. Λυμπερόπουλου
Facebook Twitter Whatsapp

Κατά την διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην εταιρία από κλιμάκιο του υπουργείου Οικονομικών πριν από τρεις εβδομάδες, δεν προέκυψε κανένα παραβατικό στοιχείο

Καμία φορολογική παράβαση δεν εντόπισαν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών κατά την διάρκεια ελέγχου στην εταιρία «Beat» όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της, Νίκος Δανδράκη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο κ. Δανδράκης ενημέρωσε ότι κατά την διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην εταιρία από κλιμάκιο του υπουργείου Οικονομικών πριν από τρεις εβδομάδες, δεν προέκυψε κανένα παραβατικό στοιχείο, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχε και ο έλεγχος από υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας για τις ασφαλιστικές εισφορές.  

Την ίδια ώρα, ο κ. Δανδράκης γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου , ο οποίος  πρόσφατα είχε καταγγείλει την εταιρία για φοροδιαφυγή και παρά τις εξώδικες προσκλήσεις δεν ανακάλεσε ποτέ τις δηλώσεις του.

 Ταυτόχρονα, εμφανίστηκε αρνητικός με το νέο νομοσχέδιο για τις μεταφορές που κατατέθηκε στη Βουλή, καθώς όπως τόνισε πλήττει τον πυρήνα της καινοτομίας της εταιρείας και, στην περίπτωση που περάσει έτσι, ενώ προτίθεται να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.