ΕΛΛΑΔΑ

«Κόσκινο» το αυτοκίνητο του Β. Στεφανάκου από τις σφαίρες – Τι αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες

Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου 2018, 19:48 / Ανανεώθηκε 19 Ιανουαρίου 2018, 21:42
Facebook Twitter Whatsapp

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι η δολοφονία του πρώην βαρυποινίτη αποτελεί ένα από τα πιο ακριβότερα συμβόλαια θανάτου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεκάδες σημάδια φέρει πάνω του το όχημα του πρώην βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκου ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας το απόγευμα της Τετάρτης στο Χαϊδάρι.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Alpha, οι σφαίρες έχουν «περάσει» σχεδόν  ολόκληρο τον σκελετό του οχήματος, αποτυπώνοντας την σφοδρότητα με την οποία οι δράστες εκτέλεσαν τον Βασίλη Στεφανάκο η δολοφονία του οποίου ήταν εξ' επαφής.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι η δολοφονία του πρώην βαρυποινίτη αποτελεί ένα από τα πιο ακριβότερα συμβόλαια θανάτου, ενώ οι δράστες ήταν έμπειροι γεγονός που μαρτυρά ο τρόπος δράσης τους.

Την ίδια ώρα, αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στην κάμερα τι συνέβη την επίμαχη νύχτα, αναφέροντας ότι την ώρα του συμβάντος είδαν μια μεγάλη μηχανή να απομακρύνεται με ταχύτητα από το σημείο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ερευνάται η εκδοχή πίσω από την εκτέλεση του «νονού των νονών» με 29 σφαίρες να βρίσκεται γνωστός μπράβος, ο οποίος έχει μπει στο «μικροσκόπιο», ενώ υψηλόβαθμοι αξιωματικοί φοβούνται πως θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου μεταξύ ανθρώπων της νύχτας που θα έχει «παράπλευρες απώλειες».