current views are: 14

22 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση07:33

Μόνο στο Newpost: Νέες αποκαλύψεις για υπάλληλο που έκλεβε κοσμήματα από κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα

Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να πιστέψουν πως η γυναίκα στην οποία είχαν «τυφλή εμπιστοσύνη» ήταν το άτομο που προκάλεσε ζημιά

Δημοσίευση 07:33’

Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να πιστέψουν πως η γυναίκα στην οποία είχαν «τυφλή εμπιστοσύνη» ήταν το άτομο που προκάλεσε ζημιά

Τουλάχιστον 700 κοσμήματα από χρυσό και ασήμι σε διάστημα 3 ετών είχε καταφέρει να αφαιρέσει απο τις προθήκες γνωστού κοσμηματοπωλείου στην Γλυφάδα, μια 50χρονη υπάλληλος η οποία συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας, όπως αποκάλυψε το Newpost.

Η γυναίκα, η οποία χαρακτηρίζεται ως “άτομο υπεράνω υποψίας και απόλυτης εμπιστοσύνης” κατάφερνε να αφαιρεί αλυσίδες, δακτυλίδια και διάφορα κοσμήματα χωρίς να γίνεται αντιληπτή επί σειρά ετών. Η δράση της αποκαλύφθηκε όταν «έβαλε χέρι» σε μια τσάντα κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το κλειστό κύκλωμα που υπάρχει στην  επιχείρηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι της 50χρονης, βρήκαν μόλις τα 300 από τα 700 κοσμήματα που διαπιστωμένα είχε αφαιρέσει από την επιχείρηση. Η 50χρονη είχε ξεκινήσει να εργάζεται στο γνωστό κοσμηματοπωλείο πριν από 3 χρόνια και μάλιστα είχε προταθεί από φίλο της οικογένειας του επιχειρηματία.

Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να πιστέψουν πως η γυναίκα στην οποία είχαν «τυφλή εμπιστοσύνη» ήταν το άτομο που προκάλεσε ζημιά, η οποία ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.
 


σχετικα αρθρα