current views are: 8

23 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση11:13

Η Pandora επίσημος χορηγός στο Yes I do Catwalk by Pandora

Το Yes I Do Catwalk και η PANDORA ως επίσημος χορηγός, δημιουργούν την μαγική βραδιά του Yes I Do Catwalk by PANDORA.

Δημοσίευση 11:13’

Το Yes I Do Catwalk και η PANDORA ως επίσημος χορηγός, δημιουργούν την μαγική βραδιά του Yes I Do Catwalk by PANDORA.

Η PANDORA με τα μοναδικά της κοσμήματα, εντυπωσίασε ως επίσημος χορηγός στη λαμπερή διοργάνωση YesIDoCatwalkbyPANDORA, που έγινε την Παρασκευή 19/1 στο πλαίσιο της NewLife ExpoWedding, στο MEC Παιανίας. Το φετινό Catwalk, ήταν αφιερωμένο στα παιδιά ευχής του Make-A-Wish Ελλάδος.

Στο ονειρικό Boudoir της PANDORA, 60 επώνυμες Ελληνίδες ντυμένες νύφες, ολοκλήρωσαν το Bridal Look τους με τα υψηλής αισθητικής κοσμήματα PANDORA. Κομψά κοσμήματα από τις νέες σειρές“Lockyourpromise’’ και ‘’ExplosionofLove’’, προσέθεσαν ονειρικές πινελιές σε κάθε look. Σύμβολα όπως το ‘’λουκέτο καρδιάς’’ και το “κλειδί της καρδιάς μου” αποτελούν δείγμα αγάπης, που κλειδώνει τις πιο όμορφες και μοναδικές στιγμές της ζωής μας. Καρδιές από τη νέα συλλογή PANDORARose, συνέθεσαν εντυπωσιακές δημιουργίες βραχιολιών και απογείωσαν τα υψηλής αισθητικής νυφικά.

Μεταξύ των αγαπημένων celebrities που περπάτησαν στην πασαρέλα, με την λάμψη των μοναδικών κοσμημάτων PANDORA, ήταν οι:

Τόνια Σωτηροπούλου, Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Χριστίνα Μπόμπα, Μαρία Κορινθίου, Σόφη Πασχάλη, Άντα Λιβιτσάνου, Αποστολία Ζώη, Χριστίνα Σάλτη, Ελένη Βαΐτσου, Πηνελόπη Πλάκα, Λένα Παπαληγούρα, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαρία Λουίζα Βούρου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Ειρήνη Κολυδά και Μαρίνα Βερνίκου!

Μαγική ήταν η στιγμή που στην πασαρέλα περπάτησε η τυχερή νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού του #yesidocatwalkbyPANDORA, Άννα Ράσκου, που κέρδισε τα Bridal κοσμήματά της από την PANDORA, καθώς και το ονειρεμένο νυφικό της από την Madame Shoushou.

Η κυρία Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation & Retail Manager PANDORA Greece, δήλωσε σχετικά: «Τα κοσμήματα PANDORA, με πολύτιμα υλικά υψηλής ποιότητας και μοναδικό design, αποτελούν ιδανική επιλογή για την τόσο ξεχωριστή ημέρα του γάμου κάθε γυναίκας, κι εμείς στην PANDORA είμαστε χαρούμενοι για την συμμετοχή μας σε αυτή την όμορφη διοργάνωση».


σχετικα αρθρα