current views are: 5

28 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση09:58

Πεδίο μάχης η Πατησίων τη νύχτα – Μολότοφ, χημικά και διακοπή κυκλοφορίας

Η ομάδα των μπαχαλάκηδων ξεκίνησε τις καταδρομικές επιθέσεις στις 00:15

Δημοσίευση 09:58’

Η ομάδα των μπαχαλάκηδων ξεκίνησε τις καταδρομικές επιθέσεις στις 00:15

Σε καθημερινό φαινόμενο με την πολιτεία παρατηρητή και ανίκανη να παρέμβει, έχουν εξελιχθεί οι επιθέσεις ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί και εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών.

Το βράδυ του Σαββάτου 30 περίπου άτομα, με ορμητήριο το Πολυτεχνείο και αξιοποιώντας το…άβατο της ανομίας μέσα στο ίδρυμα, ξεκίνησαν επιθέσεις που σε πολλές περιπτώσεις έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ανδρών των ΜΑΤ, ενώ ταλαιπώρησαν δεκάδες οδηγούς που κινούνταν στο σημείο, καθώς λόγω των επεισοδίων διεκόπη για λίγη ώρα η κυκλοφορίας στην Πατησίων στο ρεύμα προς Πεδίον Άρεως.

Η ομάδα των μπαχαλάκηδων ξεκίνησε τις καταδρομικές επιθέσεις στις 00:15 τη  νύχτα με τις βόμβες μολότοφ να απειλούν άμεσα τις ζωές των αστυνομικών, όπως αποδεικνύουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Newpost απο τα επεισόδια.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της τροχαίας, αναγκάστηκαν να διακόψουν την κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Πεδίον του Άρεως καθώς υπήρχε αμέσως κίνδυνος για τους οδηγούς των διερχόμενων οδηγών.

Η ενέργεια αυτή, παρουσιάζει γλαφυρά την αδυναμία της συντεταγμένης πολιτείας να βάλει τάξη στη περιοχή και να ελέγξει την δράση μια μικρής μειοψηφίας. Από τα επεισόδια που ολοκληρώθηκαν στη 01:10 τα ξημερώματα, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή φθορές, ενώ για πολλοστή φορά δεν έγινε ούτε μια προσαγωγή.


σχετικα αρθρα