ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον εκδοτικό οίκο στο Κολωνάκι

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου 2018, 18:20 / Ανανεώθηκε 28 Ιανουαρίου 2018, 18:27
Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον εκδοτικό οίκο στο Κολωνάκι
Facebook Twitter Whatsapp

Δείτε τι αναφέρει ομάδα αναρχικών σε κείμενό τους.

Την ευθύνη για την επίθεση σε εκδοτικό οίκο στην οδό Πινδάρου στο Κολωνάκι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ανέλαβε ομάδα αναρχικών με κείμενό τους.

Όπως αναφέρουν, «κατά την επίσκεψή μας, προκλήθηκαν φθορές με βαριές και σφυριά στην πόρτα και τους εξωτερικούς τοίχους των εκδόσεων, γράφτηκαν συνθήματα, καταστράφηκαν κάμερες και η τζαμαρία στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζει τα φασιστικά αποβράσματα. Επίσης, σπάστηκε αμάξι του Δ.Σ., το οποίο ήταν παρκαρισμένο κοντά, και αποχωρήσαμε συντεταγμένα, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας τρικάκια αντιεθνικού-αντικρατικού περιεχομένου».
 
Όπως αναφέρουν, «στο συλλαλητήριο της 21ης Γενάρη, μαζεύτηκε όλο το ελληνολόι · βίαιοι, οργανωμένοι φασίστες, οικογενειάρχες ελληναράδες, χουντικές γιαγιάδες, πολιτιστικοί σύλλογοι χωριών, αριστεροπατριώτες, όλοι οι εκπρόσωποι του εθνικού κορμού»  ενώ υποστηρίζουν πως η επίθεση στην κατάληψη Libertatia  ήταν έργο  ατόμων προερχόμενα απο την ακροδεξιά. Όπως αναφέρουν, «ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ Η ΠΑΤΡΙΣ Ανθελληνική Επίθεση».