current views are: 11

31 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση10:42

Συνελήφθη υπάλληλος της Βουλής για εξύβριση αστυνομικού

Ο τροχονόμος κάλεσε ενισχύσεις από την ομάδα ΔΙΑΣ, ενώ στη συνέχεια με εντολή του επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ η γυναίκα συνελήφθη.

Δημοσίευση 10:42’

Ο τροχονόμος κάλεσε ενισχύσεις από την ομάδα ΔΙΑΣ, ενώ στη συνέχεια με εντολή του επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ η γυναίκα συνελήφθη.

Ένα ακόμα περιστατικό εξύβρισης αστυνομικού οργάνου από πολίτη σημειώθηκε σήμερα, πρωί της Τετάρτης πολύ κοντά στη Βουλή. 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, γυναίκα υπάλληλος της Βουλής εξύβρισε τροχονόμο, ο οποίος της απαγόρευσε τη διέλευση από την οδό Αμαλίας, δρόμος, ο οποίος ήταν κλειστός εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας για τον Ισραηλινό Πρόεδρο. 

Στην συνέχεια και επειδή τα αίματα ”άναψαν” ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς εν εξάλλω η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της και άρχισε να καθυβρίζει το αστυνομικό όργανο, ο τροχονόμος κάλεσε ενισχύσεις από την ομάδα ΔΙΑΣ, ενώ λίγο αργότερα με εντολή του επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ η γυναίκα προσήχθη. 

Σε βάρος της υπαλλήλου σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση αστυνομικού και αφέθηκε ελεύθερη. 

Υπενθυμίζεται, ότι χθες ανάλογο περιστατικό συνέβη με τον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου. 

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο πασίγνωστος τραγουδιστής παραβίασε τις απαγορευτικές ταινίες της ελληνικής αστυνομίας που είχαν τοποθετηθεί στην οδό Δορυλαίου και Βασιλίσσης Σοφίας στο πλάισιο των μέτρων ασφαλείας της επίσκεψης του Μάθιου Νίμιτς στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής φέρεται να μη υπάκουσε στις υποδείξεις του αστυνομικού με αποτέλεσμα ξεκινώντας το αμάξι του να χτυπήσει το όργανο στο χέρι.

Μετά το περιστατικό ο κ. Διονυσίου συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.


σχετικα αρθρα