ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία φοιτητή στα Ιωάννινα: Δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του για 10 ημέρες

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου 2018, 09:06 / Ανανεώθηκε 1 Φεβρουαρίου 2018, 12:55
Αυτοκτονία φοιτητή στα Ιωάννινα: Δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του για 10 ημέρες
Facebook Twitter Whatsapp

Απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας, ενδέχεται να δώσει το κινητό του τηλέφωνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ως άτομο "απόμακρο και κλειστό" περιγράφουν άνθρωποι που τον γνώριζαν, τον φοιτητή που σόκαρε την τοπική κοινότητα των Ιωαννίνων και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, μόλις στα 21 του χρόνια, βάζοντας τέλος στην ζωή του, μέσα στο διαμέρισμα που ενοικίαζε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με τις οποίες επικοινώνησε το Newpost, ο "νεαρός δεν είχε απασχολήσει ποτέ με την συμπεριφορά του, ενώ δεν αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχολογικής φύσης".

Ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος απο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που διέμενε, δεν έφερε τραύματα ή αμυχές που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ είχε κλειδώσει από το εσωτερικό μέρος την πόρτα του διαμερίσματος. 

Όπως έγινε γνωστό, είχε ζητήσει απο τους γονείς του να μην τον ενοχλούν καθώς όπως είπε, "ήθελε να αφοσιωθεί στο διάβασμα για την εξεταστική". Ο νεαρός άνδρας παρότι σχεδίασε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια την αυτοχειρία του, δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που προχωρά στο απονενοημένο διάβημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε επικοινωνήσει με τους οικείους του, για τουλάχιστον δέκα ημέρες έως την στιγμή που αυτοκτόνησε. Απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας, ενδέχεται να δώσει το κινητό του τηλέφωνο και οι επαφές που είχε μέσω διαδικτύου.