current views are: 11

4 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση07:42

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Χρυσή Αυγή ο άνδρας που ήθελε να ανέβει στα Ίμια

Προκάλεσε την κινητοποίηση των αρχών στην Κάλυμνο

Δημοσίευση 07:42’

Προκάλεσε την κινητοποίηση των αρχών στην Κάλυμνο

Πρόεδρος της οργάνωσης “3Ε” και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Χρυσή Αυγή, είναι ο 51χρονος που προκάλεσε την κινητοποίηση των αρχών στην Κάλυμνο, καθώς είχε εκφράσει την πρόθεσή του να ενοικιάσει σκάφος προκειμένου να ανέβει στα Ίμια και να αναρτήσει την Ελληνική σημαία.

Ο Βασίλης Πετρομιχελής αποχώρησε από το νησί το μεσημέρι του Σαββάτου και ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο υποστηρίζει πως κάποιοι “τον παρακολουθούσαν, ενώ εκφόβιζαν ακόμη και τον ξενοδόχο που του είχε ενοικιάσει δωμάτιο προκειμένου να τους ενημερώνουν  για τις κινήσεις του”.

Ο Βασίλης Πετρομιχελής, υποστήριξε δε στο διάρκειας 11 λεπτών και 10 δευτερολέπτων βίντεο, πως οι αρχές κατά την παραμονή του στο νηί της Καλύμνου, τον παρακολουθούσαν απο στεριά και θάλασσα, περιγράφοντας μάλιστα ένα περιστατικό όπου μπήκε σε ταξί προκειμένου να πάει στον Βαθύ και άμεσα, όπως ο ίδιος πάντα υποστηρίζει, ένα σκάφος του λιμενικού τον παρακολουθούσε απο θαλάσσης καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής, ενώ τους ακολουθούσαν και δυο τζιπ, ένα της ΕΛ.ΑΣ και ένα του λιμενικού σώματος. Ο Πετρομιχελής είναι εργαζόμενος του υπουργείου Εξωτερικών με ακροδεξιές απόψεις, για αυτό άλλωστε ήταν υποψήφιος με την “Ελληνική Αυγή”το 2014 και μάλιστα σε ομιλία του στην Ραφήνα στις 5 Μαΐου του 2014 είχε υποστηρίξει σε ομιλία του πως,  “η νίκη περνά μέσα από την Περιφέρεια Αττικής”. 

Πληροφορίες του Newpost απο την Κάλυμνο, αναφέρουν πως ακόμη δυο τουλάχιστον άτομα επιχείρησαν να νοικιάσουν σκάφος προκειμένου να κινηθούν προς τα Ίμια, δίχως επιτυχία.

 


σχετικα αρθρα