current views are: 9

6 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση07:58

Διορισμό ειδικού γενετιστή για τα νέα ευρήματα DNA ζητά η οικογένεια της Δ. Ζέμπερη

Τι ανέφερε ο αδελφός της σχετικά με τις υποθέσεις που ερευνούσε.

Δημοσίευση 07:58’

Τι ανέφερε ο αδελφός της σχετικά με τις υποθέσεις που ερευνούσε.

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 33χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, καθώς μετά τον εντοπισμό άγνωστου DNA στα νύχια της, η οικογένεια ζητά τώρα τον διορισμό ειδικού γενετιστή για να ερμηνεύσει αυτό το νέο υλικό, που ίσως ρίξει περισσότερο φως στην διαλεύκανση της ιστορίας.

«Θέλουμε να ερμηνεύει τα ευρήματα για να μην υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, ζητάμε αναπαράσταση του εγκλήματος» δήλωσε σήμερα στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης εφοριακού, διατυπώνοντας, επίσης, το αίτημα της οικογένειας για διορισμό ειδικού γενετιστή που θα δώσει τη δική του εκδοχή για τα ευρήματα από άγνωστο γενετικό υλικό που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας. 

«Δεν θέλουμε να μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο». «Θα επαναφέρουμε το αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος και για άρση του απορρήτου για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Σοροπίδη» συμπλήρωσε, επίσης, η νομική σύμβουλος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι ο κατηγορούμενος που έχει ομολογήσει είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας γιατί και οι μεταγενέστερες πράξεις του αυτό δείχνουν.

Από την πλευρά του ο αδερφός της άτυχης Δώρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι «εμείς δεν θέλουμε καμία σκιά πάνω από την άγρια δολοφονία» συμπληρώνοντας ότι «κατά καιρούς η αδερφή μου είχε φόβους για υποθέσεις που ήλεγχε».

Τέλος, επιβεβαιώσε ότι κατά καιρούς μετέφερε μαζί της στικάκια με υλικό από τις υποθέσεις που ερευνούσε.

 


σχετικα αρθρα