ΕΛΛΑΔΑ

Νέα «κραυγή» του δολοφόνου της Δ. Ζέμπερη: «Δεν τη σκότωσα εγώ»

Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου 2018, 08:56 / Ανανεώθηκε 7 Φεβρουαρίου 2018, 08:13
Νέα «κραυγή» του δολοφόνου της Δ. Ζέμπερη: «Δεν τη σκότωσα εγώ»
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Ποια είναι τα νέα στοιχεία που ανέφερε στην συνέντευξή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για άλλη μια φορά επανέλαβε την αθωότητά του ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη Μανώλης Σοροπίδης, τονίζοντας, μεταξύ άλλων ότι ''επιθυμεί να κάτσουν στο σκαμνί αυτοί που την σκότωσαν''. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείται δήλωσε: «Εκείνη την ημέρα που είχα πάει στο νεκροταφείο δεν ήμουνα πιωμένος. Είχα πιει λίγη ηρωίνη και αυτό δεν ήταν τίποτα. Εγώ με την κοπέλα ήρθα σε αντιπαράθεση όταν δε την είδα και πήρα την τσάντα και με έριξε προς τα πίσω. Και από εκεί και πέρα παλέψαμε.

'Ηταν δυνατή η κοπέλα, εγώ είχα το χέρι στο γύψο, δεν μπορούσα να κρατήσω το μαχαίρι να την φοβερίσω, δεν ήθελα να της κάνω κακό, όπως και της είπα κιόλας και μου γύρισε το χέρι ανάποδα και την τραυμάτισα μόνο λίγο στο χέρι, στο δεξιό της στήθος και στο πρόσωπο λίγο. Στη δεξιά της μεριά».

Ακολούθως υπογράμμισε πως επιθυμεί η έρευνα να συνεχιστεί και να κάτσουν στο σκαμνί αυτοί που την σκότωσαν αυτήν την κοπέλα που δεν τους έφταιγε σε τίποτα. «Γιατί σε διαφορετικές συνθήκες αυτή η κοπέλα θα ήταν κόρη μου...Την παρακολουθούσαν την κοπέλα. Αυτά μου τα είχε πει ο ίδιος ο Κ στο πρώτο ραντεβού».