current views are: 10

7 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση11:10

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ – καρέ η στιγμή της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου

Στο βίντεο, καταγράφονται οι κινήσεις του δολοφόνου

Δημοσίευση 11:10’

Στο βίντεο, καταγράφονται οι κινήσεις του δολοφόνου

Στο φως της δημοσιότητας έχει βγει ένα βίντεο από το bloko.gr που καταγράφει τις κινήσεις του δολοφόνου του Βασίλη Στεφανάκου και πως αυτός έπεσε στην ενέδρα των δολοφόνων του.

Στο βίντεο, καταγράφονται οι κινήσεις του δολοφόνου ο οποίος κατεβαίνει από τη μηχανή όπου περίμενε μαζί με τον συνεργό του, διανύει, κρατώντας το καλάσνικοφ στα χέρια, μια απόσταση περίπου εξήντα μέτρων μέσα σε μόλις εννέα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αδειάζει τον γεμιστήρα του όπλου στο κορμί του 57χρονου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Στεφανάκος εντοπίστηκε δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου του 2018. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 25 σφαίρες γεγονός που μαρτυρά ότι πρόκειταο για μαφιόζικη εκτέλεση τον 57χρονο βαρυποινήτη.

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε απασχολήσει κατά καιρούς τις διωκτικές αρχές για περισσότερες από 10 εγκληματικές ενέργειες που αφορούν σε ηθική αυτουργία σε δολοφονίες, τη δολοφονία συνεργατών του, αλλά και για τη στενή συνεργασία του με επίορκους αστυνομικούς. Συνελήφθη τελικά τον Ιανουάριο του 2008 κοντά στο σπίτι του στο Χαϊδάρι.

 


σχετικα αρθρα