current views are: 10

8 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση12:42

Η ΔΕΗ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Μανώλης Παναγιωτάκης αναφέρθηκε στα κομβικά σημεία του 2017 για την εταιρεία. 

Δημοσίευση 12:42’

Ο Μανώλης Παναγιωτάκης αναφέρθηκε στα κομβικά σημεία του 2017 για την εταιρεία. 

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΔΕΗ. 

Ο συγκεκριμένος χώρος επιλέχθηκε καθώς η κοπή της πίτας συνδυάστηκε με επίσκεψη όσων παραβρέθηκαν στη διάσημη έκθεση «Van Gogh Alive, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει ξεκινήσει η Διοίκηση της ΔΕΗ στο να εντάξει περαιτέρω την πολιτιστική δραστηριότητα στις επιχειρησιακές της εκδηλώσεις.

Στην ομιλία του ο Δ. Σύμβουλος της επιχείρησης Μ. Παναγιωτάκης αναφέρθηκε σε κομβικα σημεία του 2017 για τη ΔΕΗ, χαρακτηρίζοντας το έτος το πιο σημαντικό για την ιστορία της… μέχρι το επόμενο. 

  • Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ιδιοκτησιακός διαχωρισμός του ΑΔΜΗΕ και η πώληση  του 24% στην κινεζική STATE GRID. 
  • Εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά σε πλήρη έκταση τα ΝΟΜΕ, με απώλεια της ΔΕΗ περίπου 7%.
  • Επίσης έγινε η διαπραγμάτευση και η συμφωνία για την αποεπένδυση του 40% του λιγνιτικού δυναμικού της ΔΕΗ. 

Στην κατάμεστη αίθουσα παρευρέθησαν: ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, η Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κα Χαρά Καφαντάρη, η Πρέσβειρα της Πολωνίας, εκπρόσωποι των πρεσβειών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Τουρκίας, ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΝ Μιχάλης Βερροιόπουλος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας κα Ράνια Αικατερινάρη και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Στέφανος Γιουρέλης, οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Δ. Δημητριάδης, Θεμιστοκλής Μουμουλίδης και Γεώργιος Ντζιμάνης και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Νίκος Χατζηαργυρίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΛΑΓΗΕ κ. Μιχάλης Φιλίππου, ο Πρόεδρος της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ κ. Ηλίας Μοναχολιάς και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

 

 


σχετικα αρθρα