Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, 58χρονος παιδίατρος, ο οποίος στο Ιατρείο του Ι.Κ.Α. Τούμπας ζήτησε «φακελάκι» με 40 ευρώ για να εμβολιάσει δυο ανήλικα παιδιά. Αναλυτικότερα, χθες ένας 37χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, επιδιώκοντας να κλείσει ραντεβού στο ΙΚΑ για να εμβολιάσει τα δύο ανήλικα παιδιά του, ενημερώθηκε ότι το συντομότερο δυνατό ραντεβού ήταν στα τέλη Σεπτέμβρη. Απευθυνόμενος στον 58χρονο παιδίατρο, που διέθετε συμβεβλημένο ιδιωτικό ιατρείο με το Ι.Κ.Α., του ζητήθηκε το ποσό των σαράνταευρώ για τον εμβολιασμό, είτε στο ιδιωτικό του ιατρείο, είτε, παρακάμπτοντας τη διαδικασία των ραντεβού, στο Ιατρείο του ΙΚΑ.

Ο 37χρονος πατέρας, χθες το απόγευμα, απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, όπου προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό και κανονίστηκε ραντεβού για σήμερα το πρωί, στο Ιατρείο του στο Ι.Κ.Α. Τούμπας.

Σήμερα, αφού έγινε ο εμβολιασμός των δύο ανηλίκων παιδιών, του παρέδωσε το χρηματικό ποσό των ευρώ. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, μπήκαν στο ιατρείο του 58χρονου και σε έρευνα που έγινε, βρέθηκε μέσα στο γραφείο του το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς γιατρός θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης.
TAGS