current views are: 5

12 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση11:46

Πακιστανός μαχαίρωσε Βρετανό στην Κέρκυρα

Μετά το συμβάν, ο δράστης τράπηκε σε φυγή

Δημοσίευση 11:46’
αρθρο-newpost

Μετά το συμβάν, ο δράστης τράπηκε σε φυγή

Ένας 50χρονος Βρετανός υπήκοος, μόνιμος κάτοικος Κέρκυρας, δέχθηκε τρεις μαχαιριές από έναν 30χρονο Πακιστανό. Το συμβάν, έλαβε χώρα στο σπίτι του Βρετανού, στη περιοχή Άνω Κορακιάνα, όταν για προσωπικούς λόγους όπως φέρεται, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και τότε ο 30χρονος Πακιστανός πήρε ένα κουζινομάχαιρο και κατάφερε τρεις σοβαρές μαχαιριές, στον άτυχο 50χρονο Βρετανό.

Μετά το συμβάν, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να τον συλλάβει, ενώ ο Βρετανός, αιμόφυρτος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο άνδρες φαίνεται να ξεκίνησαν τον καυγά εξαιτίας μιας γυναίκας, της συντρόφου του Βρετανού που μεταφέρθηκε και αυτή στο Νοσοκομείο με πολλαπλούς μώλωπες και εκδορές.

Η αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους στο νησί, προκειμένου να εντοπίσει τον 30χρονο Πακιστανό, του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά, καθώς είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και κατά το παρελθόν, όπου είχε συλληφθεί για ναρκωτικά

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα