Χρησιμοποίησε τις γνώσεις που απέκτησε από τις σπουδές του για να φτιάξει μια άκρως πρωτότυπη, πλην παράνομη συσκευή! Ο λόγος για έναν 32χρονο, με καταγωγή από τον Άγιο Νικόλαο, που μένει μόνιμα στην Αθήνα, και ο οποίος συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο έχοντας στην κατοχή του 11 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης μ.β. 127,1 γρ. και ... το δημιούργημά του: μια συσκευή παραγωγής ... χασισελαίου!

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 30χρονος, μηχανολόγος - μηχανικός, τελειόφοιτος του Πολυτεχνείου, ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στην Κρήτη, για διακοπές και έστειλε τη συσκευή με το ΚΤΕΛ.

Οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Λασιθίου τον "τσάκωσαν" στα πράσα τη στιγμή που πήγε με το αυτοκίνητό του να παραλάβει από το ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης το δέμα που ο ίδιος είχε στείλει... στον εαυτό του.

Πρόκειται για μία μπρούτζινη συσκευή που δημιουργεί πίεση χάρη στο υγραέριο με το οποίο λειτουργεί. Η συσκευή δέχεται χασίς και εξάγει ποσότητα χασισελαίο, ουσίας παχύρρευστής που χρησιμοποιείται κατά τη χρήση κάνναβης. Στη συσκευή βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κ.β. 4.5 γρ, ενώ παράλληλα βρέθηκε και ένα υγρό διάλυμα αιθέρα, αναμεμειγμένο με χασισέλαιο 7 ml.

πηγή: Cretalive