current views are: 3

15 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση08:15

Σύστημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και στην Ακαδημία Εμπ. Ναυτικού στον Ασπρόπυργο

Το όλο σύστημα έχει πιστοποίηση από τον Αμερικανικό Νηογνώμονα. 

Δημοσίευση 08:15’

Το όλο σύστημα έχει πιστοποίηση από τον Αμερικανικό Νηογνώμονα. 

Σύστημα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) παρέχει ως χορηγία για τα επόμενα τρία έτη η εταιρία SQLearn στην ΑΕΝ Ασπροπύργου.

Πρόκειται για μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι μαθητές με προσωπικούς μοναδικούς κωδικούς θα μπορούν να παρακολουθούν ψηφιακά μαθήματα που έχει υλοποιήσει η SQLearn σε συνεργασία με τη Theta Marine Consulting. 

Τα μαθήματα συνεχώς ανανεώνονται, ενώ η πλατφόρμα περιλαμβάνει ακόμα σύστημα αυτοματοποιημένης διαχείρισης της εκπαίδευσης (Training Matrix),

Η παρακολούθηση των ψηφιακών μαθημάτων προϋποθέτει την ενεργό συμμετοχή του εκπαιδευόμενου, ενισχύοντας έτσι τη σημασία της αυτο-εκπαίδευσης στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων (soft skills). 

Το εν λόγω σύστημα χρησιμοποιείται ήδη από τη ναυτιλιακή αγορά για επιμόρφωση και κατάρτιση των πληρωμάτων ακόμα και στο ταξίδι, στο πλαίσιο μιας συνεχούς εκπαίδευσης σε ζητήματα που καλύπτουν απαιτήσεις διεθνείς, εθνικές και της σημαίας, ασφαλείας κ.λπ.

Η δομή των ψηφιακών μαθημάτων, τα οποία περιλαμβάνουν σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές όπως 3D animation, είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τη θεωρία εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το όλο σύστημα έχει πιστοποίηση από τον Αμερικανικό Νηογνώμονα, ενώ και τα μαθήματα γίνονται στα Αγγλικά, που είναι η γλώσσα την οποία χρησιμοποιούν διεθνώς οι ναυτικοί.

Στο σύστημα αυτό είναι ενταγμένα ένας μεγάλος αριθμός μαθημάτων τα οποία έχουμε ήδη πιστοποιήσει από τον Αμερικάνικο νηογνώμονα που σημαίνει ότι όποιος τα παρακολουθήσει και τα ολοκληρώσει θα πάρει και το αντίστοιχο πιστοποιητικό, το οποίο θα φέρει την σφραγίδα του Αμερικάνικου νηογνώμονα.

Κάνουμε τη δωρεά για να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά, πρωτίστως να μάθουν εκτός από αυτή τη γνώση που θα αποκομίσουν μέσα από την παρακολούθηση των ψηφιακών μαθημάτων, να μάθουν και τον τρόπο που θα εκπαιδευτούν ως επαγγελματίες πάνω σε μια εταιρεία.

 


σχετικα αρθρα