current views are: 13

15 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση14:20

Επεισόδια με οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου σε καφέ στο Κολωνάκι

Tο μεσημέρι της Πέμπτης

Δημοσίευση 14:20’

Tο μεσημέρι της Πέμπτης

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ Ρώσων που διαμένουν στην Ελλάδα με οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου στον Αγ. Διονύσιο Κολωνάκι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τις 16:00, σε καφετέρια επί της οδού Τσακάλωφ όταν ομάδα 20 Ρώσων κινήθηκε κατά 40 Ουκρανών οπαδών της Ντιναμό Κιέβου  που ήρθαν στη χώρα μας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ .

Μεταξύ των δυο πλευρών υπήρξε αντιπαράθεση μετατρέποντας την καφετέρια σε σαλούν, πετόντας καρέκλες και τασάκια. Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο ωστόσο την ώρα που έφτασε δεν βρήκε κανέναν από τους εμπλεκόμενους. 

Tην ίδια ώρα, από την ΕΛ.ΑΣ διαρρέεται ότι την ώρα που οι Ουκρανοί βρίσκονταν στον Αγ. Διόνυσο είδαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άρχισαν να τρέχουν, κινητοποιώντας τους αστυνομικούς οι οποίοι προχώρησαν σε 18 προσαγωγές, Ουκρανών και Ελλήνων.

Οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου οδεύουν προς το Ολυμπιακό Στάδιο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με λεωφορεία και συνοδευόμενοι από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.


σχετικα αρθρα