current views are: 10

15 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση17:02

Αυτός είναι ο 61χρονος πρώην αστυνομικός που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας κατάσχεσαν πλήθος οπτικού υλικού μαζί με ναρκωτικά

Δημοσίευση 17:02’

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας κατάσχεσαν πλήθος οπτικού υλικού μαζί με ναρκωτικά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες του 61χρονου που εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Σπυρίδωνα Τσιάμπα που συνελήφθη στις 08.12.2017 στη Λάρισα για σειρά αδικημάτων όπως, πορνογραφίας ανηλίκων, παράβασης του νόμου περί όπλων και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και η σε βάρος του ασκηθείσα κακουργηματική δίωξη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας κατάσχεσαν πλήθος οπτικού υλικού μαζί με ναρκωτικά στο σπίτι ενός 60χρονου πρώην συναδέλφου τους που φέρεται να απαθανάτιζε εδώ και χρόνια τις ερωτικές επαφές του με ανήλικα κορίτσια, δυο εκ των οποίων αδελφές!

Το κουβάρι της γκρίζας υπόθεσης που εμπλέκεται ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία για δυο αδελφές ηλικίας 15 και 17 χρόνων, την κακή οικονομική κατάσταση των οποίων εκμεταλλεύτηκε, σύμφωνα με την δικογραφία για να παρασύρει την μικρότερη και να ικανοποιεί πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους, δίνοντάς της χαρτζιλίκι.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, θύμα του έπεσε και η μεγαλύτερη αδελφή της. Και στις δυο περιπτώσεις, φέρεται να φωτογράφιζε τις ερωτικές του συνευρέσεις με τις δυο ανήλικες. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για παιδική πορνογραφία, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.


σχετικα αρθρα