Βόρειοι άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων το βράδυ στη Μακεδονία, προβλέπονται για σήμερα, Πέμπτη. Aναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: αρχικά σχεδόν αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Το απόγευμα ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα στα ορεινά ενώ το βράδυ σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Το βράδυ θα αυξηθούν οι νεφώσεις στη Θεσσαλία. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Και στην Κρήτη έως 34 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 24 έως 35 βαθμούς Κελσιου.

Θεσσαλονίκη: αρχικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και ενδέχεται στα ανατολικά του νομου να βρέξει. Το βράδυ οι νεφώσεις και πάλι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Ανεμοι: ασθενείς, πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.