current views are: 10

20 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση09:05

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζητά 3,3 εκατ. από τον ”Mr Jumbo” – Η πρόταση που αρνήθηκε

Έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια των θυμάτων ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ…

Δημοσίευση 09:05’

Έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια των θυμάτων ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ…

Συζητήθηκε σήμερα, ένα περίπου χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα με την μοιραία Porsche στην Εθνική Αθηνών Λαμίας, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή του Υπάτιου Πατμανόγλου κατά του Mr Jumbo Απόστολου Βακάκη, για το θάνατο της συζύγου του Αποστολίας και του ανήλικου γιου τους, Παύλου.

Ο κ. Πατμανόγλου στρέφεται σε βάρος της οικογένειας του ιδιοκτήτη των Jumbo και της ασφαλιστικής εταιρείας του αυτοκινήτου, με την οποία ο ίδιος ζητεί περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για το θάνατο της συζύγου του και του γιου του, και οι υπόλοιποι συγγενείς 1,3 εκατ. ευρώ.

Η οικογένεια του ιδιοκτήτη των Jumbo δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ την ασφαλιστική εταιρεία εκπροσώπησε η δικηγόρος Χρύσα Σαλαβράκου, η οποία υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,3 εκατ. ευρώ.

Στην κατάθεσή του ο ξάδελφος της Αποστολίας Πατμάνογλου είπε ότι μετά το δυστύχημα, ο σύζυγος του θύματος, Υπάτιος, δεν μπόρεσε να ξαναδουλέψει και, όπως πρόσθεσε «δεν νομίζω να τα καταφέρει».

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo καρφώθηκε με τεράστια ταχύτητα στο σταθμευμένο όχημα όπου επέβαιναν η γυναίκα και ο ανήλικος γιος του Υπάτιου Πατμάνογλου, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο και οι δύο. 

 


σχετικα αρθρα