current views are: 10

20 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση11:41

Διάρρηξη στο γραφείο της Σκοπούλη – Τι λένε στο Newpost οι συνεργάτες της

Η κεντρική είσοδος της κλινικής δεν είχε παραβιαστεί.

Δημοσίευση 11:41’

Η κεντρική είσοδος της κλινικής δεν είχε παραβιαστεί.

Διάρρηξη στο γραφείο της στην κλινική, όπου εργάζεται, κατήγγειλε η πρώην υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη

Τα στελέχη και το προσωπικό αλλά και οι συνεργάτες της πρώην υφυπουργού έλειπαν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Το πρωί επέστρεψαν στην εργασία τους και βρήκαν, όπως καταγγέλλουν, το γραφείο της κυρίας Σκοπούλη -και μόνο αυτό- παραβιασμένο και άνω-κάτω. 

Η κυρία Σκοπούλη, η οποία ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το περιστατικό, καθώς λείπει εκτός Αθηνών και αμέσως έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων, προκειμένου να καταγγείλει τη διάρρηξη.

Μιλώντας στο Newpost, ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωκλινικής Αντώνης Βουκλαρής

«Φυσικά και έχουμε ενημερώσει την αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Η έρευνα συνεχίζεται από τα στελέχη της ασφάλειας του κτιρίου, όμως εξ όσων μέχρι στιγμής γνωρίζω δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της κεντρικής εισόδου του κτιρίου, έχει παραβιαστεί μόνο το συγκεκριμένο γραφείο»!

Πηγές κοντά στην κ. Σκοπούλη δεν αποκλείουν η διάρρηξη να σχετίζεται τόσο με την πρόσφατη κατάθεσή της στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας την περίοδο 1997-2014, όσο και με την υπόθεση Novartis, λόγω της πρόσφατης δήλωσης του συζύγου της, καθηγητή Ιατρικής Χαράλαμπου Μουτσόπουλου, στα «Νέα» για συνταγογράφηση φαρμάκων που εξυπηρετούν τις μίζες γιατρών και όχι τον ασθενή.
 


σχετικα αρθρα