current views are: 7

23 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση14:46

Ειδικοί Φρουροί: «Καμία μείωση ποινών στους δολοφόνους των συναδέλφων μας

Καλούν τους συναδέλφους τους σε συγκέντρωση την ερχόμενη Τρίτη στο Εφετείο Αθηνών «αξιώνοντας ούτε μια ώρα να μην μειωθούν οι ποινές των ενόχων»!

Δημοσίευση 14:46’

Καλούν τους συναδέλφους τους σε συγκέντρωση την ερχόμενη Τρίτη στο Εφετείο Αθηνών «αξιώνοντας ούτε μια ώρα να μην μειωθούν οι ποινές των ενόχων»!

«Ούτε μία ώρα μείωση» στις ποινές που είχαν πρωτοδίκως επιβληθεί στους δράστες της δολοφονίας -τον Μάρτιο του 2011 στο Ρέντη- των ειδικών φρουρών, Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη, ζητά με ανακοίνωσή του το Σωματείο των συναδέλφων τους.

«Αυτό το διάστημα κορυφώνεται η ακροαματική διαδικασία στο πενταμελές εφετείο Αθηνών, με τις αγορεύσεις της Πολιτικής Αγωγής και της υπεράσπισης των κατηγορουμένων δολοφόνων», σημειώνουν οι Ειδικοί Φρουροί στην ανακοίνωσή τους και προσθέτουν: “Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α όλη τη διαδικασία με ιδιαίτερη προσοχή αλλά και αγωνία για το αποτέλεσμα της επανάληψης της δίκης και της απόδοσης των ευθυνών εις το ακέραιο, σε όσους πρωτοδίκως αρχικά καταδικάστηκαν και εσχάτως επιδιώκουν την μείωση ή την άρση των ποινών τους για τις κτηνώδεις πράξεις τους. Η παρουσία πλήθους συναδέλφων και πολιτών στη διαδικασία, αποτέλεσε και αποτελεί τη φωνή της κοινωνίας και της αστυνομίας για αυστηρή και δίκαιη δίκη, η συνέχιση της παρουσίας τους μέχρι το τέλος της διαδικασίας προσδίδει τεράστια βαρύτητα και αξία στην ίδια την διαδικασία”.

Οι ειδικοί φρουροί καλούν, τέλος, όλους τους συναδέλφους τους σε συγκέντρωση την Τρίτη 27/02/2018 στο Εφετείο Αθηνών, «αξιώνοντας ούτε μια ώρα να μην μειωθούν οι ποινές των ενόχων»


σχετικα αρθρα