current views are: 5

24 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση09:09

Εικόνα χάους στο κέντρο της Αθήνας – Επεισόδια και αναρχία στα Εξάρχεια

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε και το βράδυ της Παρασκευής το κέντρο της Αθήνας

Δημοσίευση 09:09’

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε και το βράδυ της Παρασκευής το κέντρο της Αθήνας

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε και το βράδυ της Παρασκευής το κέντρο της Αθήνας με ομάδες αντιεξουσιαστών να πραγματοποιούν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών των ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν στις 23:30 κατά των αστυνομικών που κάποιοι έχουν μετατρέψει σε “στόχους” στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, ενώ στην συνέχεια τα επεισόδια συνεχίστηκαν στην συμβολή της Τοσίτσα με την Μπουμπουλίνας έως και τις 00:30.

Οι αστυνομικοί για μία ακόμη φορά μετατράπηκαν σε κινούμενους στόχους για τους “μπαχαλάκηδες” ακολουθώντας τις εντολές των επιτελών της ΓΑΔΑ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Νewpost, αποτυπώνεται η σφοδροτητα των επιθέσεων που δέχτηκαν για μια ακόμη φορά, απο μια ομάδα 50 περίπου ατόμων που με ορμητήριο το Πολυτεχνείο, εξαπέλυαν συνεχείς επιθέσεις.Μάλιστα για λόγους ασφαλείας, χρειάστηκε να διακοπούν τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ επί της Πατησίων, μπροστά απο το Πολυτεχνείο.

Τα επεισόδια λίγο πριν απο τη μια τα ξημερώματα, μεταφέρθηκαν στην Χαριλάου Τρικούπη,εκεί όπου οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να απωθήσουν τους μπαχαλάκηδες που πραγματοποιούσαν  επιθέσεις έως και τις 3 τα ξημερώματα. Κατά την διάρκεια των επεισοδίων δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές ενώ δεν έγιναν συλλήψεις.
 


σχετικα αρθρα