ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος ο Κ. Βαξεβάνης μετά τη μήνυση Σαμαρα - Στις 16 Απριλίου η τακτική δικάσιμος

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου 2018, 15:13 / Ανανεώθηκε 26 Φεβρουαρίου 2018, 21:22
Ελεύθερος ο Κ. Βαξεβάνης μετά τη μήνυση Σαμαρα - Στις 16 Απριλίου η τακτική δικάσιμος
Facebook Twitter Whatsapp

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν από τα πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων καθώς εκδικαζόταν υπόθεσή του, μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος του η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος νωρίτερα σήμερα, συνελήφθη έπειτα από μήνυση που ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς είχε προχωρήσει σε αυτή την κίνηση μετά από ανάρτηση του Κ. Βαξεβάνη στο twitter με την οποία εμφάνιζε, επί της ουσίας, τον πρώην πρωθυπουργό. Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά τόνιζαν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας» προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».

Ο Κώστας Βαξεβάνης όχι μόνο δεν είχε ανακαλέσει,  αλλά σε νέα του ανάρτηση εξαπέλυσε νέα επίθεση στον κ. Σαμαρά, επισημαίνοντας πως "η ταραχή πλέον είναι εμφανής".

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν από τα πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων καθώς εκδικαζόταν υπόθεσή του, μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος του η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου. Ο Κώστας Βαξεβάνης κρίθηκε αθώος για την εν λόγω υπόθεση, ωστόσο, μετά την έξοδό του από το Δικαστήριο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Αμπελοκήπων, στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτόφωρου.

Αργά το απόγευμα, ο κ. Βαξεβάνης πέρασε το γραφείο του εισαγγελέα πρωτοδικών, αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 16 Απριλίου.