ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου 2018, 23:10 / Ανανεώθηκε 26 Φεβρουαρίου 2018, 23:10
Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Με την προκήρυξη  που ανήρτησαν σε ιστότοπο αντιεξουσιαστκών ιδεών, αναλαμβάνουν την  ευθύνη και για τα γκαζάκια στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Η οργάνωση «Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών-FAI/IRF» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε βάρος της επιχείρησης της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Μητσοτάκη. Παράλληλα με την προκήρυξη  που ανήρτησαν σε ιστότοπο αντιεξουσιαστκών ιδεών, αναλαμβάνουν την  ευθύνη και για τα γκαζάκια στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για τις παρακάτω εμπρηστικές επιθέσεις:

- Στην επιχείρηση της οικογένειας Μητσοτάκη «Zeus & Dione» στο Ψυρρή

- 2 οχήματα του φασίστα Τριανταφυλλίδη στο Περιστέρι

- Όχημα διπλωματικού σώματος στον Νέο Κόσμο

- Τηλεοπτικό σταθμό του Γιώργου Καρατζαφέρη «ΑΡΤ» στην Καλλιθέα

 Όπως επισημαίνεται, « Οι εμπρηστικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της επιθετικής αναρχικής αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, καθώς αυτή είναι η μόνη μορφή αλληλεγγύης που αναγνωρίζουμε.Είναι αυτή η οποία δεν περιορίζεται σε συμβιβαστικού χαρακτήρα αγώνες, δεν ετεροκαθορίζεται από δίπολα αθωότητας-ενοχής  που θέτει η εξουσία και εχθρεύεται κάθε πολιτική θέση που επιχειρεί τη χριστιανοποίηση της με ανθρωπιστικές αφηγήσεις».

Παράλληλα εξηγούν για ποιον λόγο επέλεξαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα για να επιτεθούν αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Οι επιχειρήσεις που χτυπήσαμε ανήκουν στο φιλελεύθερο ζεύγος Μητσοτάκη και στον γραφικό και γελοίο ακροδεξιό Γιώργο Καρατζαφέρη».... Οι επιθέσεις στα οχήματα του φασίστα πραγματοποιήθηκαν ως ένδειξη αλληλεγγύης στην επίθεση που δέχτηκε από τα περιττώματα του εθνικοπατριωτικού όχλου η κατάληψη LIBERTATIA στην Θεσσαλονίκη».

Καταλήγοντας υποστηρίζουν πως, « Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Για να το πούμε αλλιώς η καλύτερη άμυνα στην βεβήλωση των ζωών μας είναι η άμεση αναρχική πολύμορφη επίθεση. Από τις συγκρουσιακές διαδηλώσεις και τον εκκωφαντικό ήχο της βαριάς που θρυμματίζει τις βιτρίνες της κυριαρχίας μέχρι το λυσσασμένο στροβίλισμα της σφαίρας στην θαλάμη. ΚΆΘΕ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.Ακονίζουμε τα τσεκούρια του πολέμου και γυρνάνε πάνω απ'τα κεφάλια σας».