ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα πέσουν βροχές και χιόνι!

Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου 2018, 12:53 / Ανανεώθηκε 27 Φεβρουαρίου 2018, 13:24
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα πέσουν βροχές και χιόνι!
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Θα πληγούν από έντονα καιρικά φαινόμενα η Ήπειρος, η Θεσσαλία, αλλά και η Κεντρική Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού ενημερώνει με έκτακτο δελτίο της τους πολίτες η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, επισημαίνοντας ότι θα έχει ως χαρακτηριστικά της τις έντονες βροχές και καταιγίδες, αλλά και τις πυκνες χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Όπως αναφέρει η ΕΜΥ, από σήμερα Τρίτη βροχές θα πέσουν στα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, ενώ αύριο Τετάρτη από το πρωί έντονες βροχοπτώσεις θα πλήξουν τις Κυκλάδες, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

Την ίδια στιγμή, το δελτίο αναφέρεται και σε σφοδρές, κατα περιόδους χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν σήμερα στις ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς, της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Παράλληλα, αύριο Τετάρτη μέχρι τις μεσημβρινές ώρες χιονοπτώσεις θα πέσουν σε περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και μέχρι τις απογευματινές ώρες τοπικά σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.