ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες και βίντεο από την τρελή πορεία του ΙΧ στην Αθηνών-Λαμίας - Νεκρός ο οδηγός που εμβόλισε περιπολικά

Δημοσίευση 5 Μαρτίου 2018, 09:37 / Ανανεώθηκε 6 Μαρτίου 2018, 12:17
Facebook Twitter Whatsapp

Τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τραγική κατάληξη είχε η κινηματογραφική καταδίωξη που έλαβε χώρα το πρωί στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, με τον οδηγό που προσπάθησε να εμβολίσει περιπολικά της αστυνομίας, να χάνει τελικά τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, για περισσότερο από μία ώρα τα περιπολικά προσπαθούσαν να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό, ο οποίος κινούταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ και ο οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Μάλιστα, τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. Είναι θαύμα που δεν έγινε κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα έχασε τη ζωή του.