Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να δείχνουν νέες και φρέσκιες και να κρύψουν τα σημάδια του χρόνου που κάνουν ορατά τα αποτελέσματά τους. Ακολουθήστε κάποια συγκεκριμένα tips pου θα σας χαρίσουν νεανική επιδερμίδα και ευεξία. 1. Θωρακίστε την επιδερμίδα σας
 Ο χρόνος που περνάει κάνει την επιδερμίδα μας πιο λεπτή και πιο ξηρή. Το καλύτερο αντίδοτο είναι η καθημερινή ενυδάτωση με μια κρέμα που να έχει αντιγηραντικές και πολύ θρεπτικές ιδιότητες. Μην παραλείπετε ποτέ την ενυδάτωση. Μπορείτε μάλιστα πριν την κρέμα σας να δοκιμάσετε τα αντιγηραντικά σέρουμ που υπάρχουν στην αγορά. Προσοχή όμως, τα σέρουμ δεν αντικαθιστούν την ενυδατική κρέμα!

 2. Ξεκινήστε έγκαιρα την αντιγηραντική φροντίδα                                                                                   
Από τα 25 και μετά ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα όσον αφορά τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Έτσι λοιπόν, στο καθημερινό μενού ενυδάτωσης, δεν αρκεί μια συνηθισμένη ενυδατική κρέμα. Εφοδιαστείτε με μία ενυδατική κρέμα που να καταπολεμά τις πρώτες ρυτίδες. Όσο περνούν τα χρόνια, μπορείτε να προχωράτε σε πιο ισχυρή αντιγηραντική φροντίδα. Extra tip: πάρτε στα σοβαρά την φροντίδα και την ενυδάτωση της περιοχής των ματιών από μικρή ηλικία!

3. Προσοχή στον ήλιο
Ένα μεγάλο ποσοστό των δερματολογικών προβλημάτων από κάποια ηλικία και μετά σχετίζονται με την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Για να μην πολυλογούμε, δε φεύγετε από το σπίτι χωρίς αντηλιακό (μόλις φθάσετε στην παραλία είναι ήδη αργά), κάθεστε κάτω από την ομπρέλα και πίνετε πολύ νερό. Για μικρές δόσεις ενυδάτωσης, μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας ένα ιαματικό νερό σε σπρέι.

4. Βάλτε στη διατροφή σας την ντομάτα
Οι έρευνες δείχνουν ότι η ντομάτα (βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής) περιέχει λυκοπένιο και αντιοξειδωτικά συστατικά που βοηθούν την επιδερμίδα να αμυνθεί και την προστατεύουν από τον καρκίνο του δέρματος. Εγώ την έχω top στο διαιτολόγιο μου!

5 Τα σταφύλια της αντιγήρανσης
Το κόκκινο σταφύλι που έχουμε άφθονο στο ελληνικό τραπέζι είναι ένα από τα νούμερο ένα αντιοξειδωτικά και συστατικά της μητέρας φύσης. Εκτός από το να το καταναλώνετε, μπορείτε και να το αναζητήσετε σε προϊόντα περιποίησης. Θα βοηθήσει πολύ στη λάμψη της επιδερμίδας.

Πηγή: jenny.gr