current views are: 13

5 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση11:00

Το προφίλ του νεκρού οδηγού που έσπειρε τον πανικό στην Εθνική – Οδηγούσε γυμνός!

Το χρονικό της κινηματογραφικής καταδίωξης.

Δημοσίευση 11:00’

Το χρονικό της κινηματογραφικής καταδίωξης.

Ένας 49χρονος, κάτοικος Φαρσάλων, με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ήταν ο οδηγός που έσπειρε σήμερα το πρωί τον πανικό στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, οδηγώντας ανάποδα και εμβολίζοντας περιπολικά. Τελικά, ο οδηγός κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής καταδίωξης έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 49χρονος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει και πάλι δυσάρεστα συμπτώματα, δείγμα ότι και πάλι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Το αυτοκίνητο ήταν της οικογένειας και είναι άγνωστο τι προσπαθούσε να κάνει με τη φυγή του προς Αθήνα. Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οδηγούσε γυμνός από τη μέση και κάτω! 

Το χρονικό της καταδίωξης

Σήμερα το πρωί ένα λευκό ΙΧ μάρκας Opel Astra μπαίνει ανάποδα στον κόμβο Βελεστίνου και οδηγεί προς Αθήνα στο ρεύμα που εξυπηρετεί όσα οχήματα πηγαίνουν Θεσσαλονίκη!

Άμεσα σημαίνει συναγερμό στο κέντρο επιχειρήσεων Μαγνησίας για να σταματήσει την τρελή πορεία του οχήματος που είχε Λαρισαϊκές πινακίδες. Γρήγορα διαπιστώνεται ότι ο οδηγός του δε συμμορφωνόταν σε καμία υπόδειξη, ενώ και οι πληροφορίες για την ταυτότητα του οδηγού παρέπεμπαν σε άτομο που είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Το λευκό ΙΧ κινούμενο με υπερβολική ταχύτητα και πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας περνάει σπάζοντας τις μπάρες στα διόδια Πελασγίας, Μαυρομαντήλας και Αγίας Τριάδας πριν «καρφωθεί» πάνω στο μπλόκο που είχαν στήσει περιπολικά συνεπικουρούμενα από τρια φορτηγά στα διόδια Τραγάνας.

Συνολικά το λευκό Opel διένυσε 175 χιλιόμετρα ανάποδα στο διεθνή και ότι δεν είχε μετωπική σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο οφείλεται στη μεγάλη κινητοποίηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, που φρόντισε να κλείσει όλες τις εισόδους για όσους είχαν σκοπό να ταξιδεύσουν προς Θεσσαλονίκη.

Ταυτόχρονα περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, της ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας και όλων των διαθέσιμων υπηρεσιών, κινητοποιούνται προσπαθώντας να πείσουν τον οδηγό να σταματήσει χωρίς να χρησιμοποιηθεί βία και φυσικά όπλα. Ως απάντηση ο οδηγός του Opel απαντά πετώντας τους ότι είχε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ τουλάχιστον 10 φορές επιχείρησε να τους εμβολίσει όταν τον πλησίαζαν!

Κάποια στιγμή στις Θερμοπύλες σταματά και ενώ οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα κατέβαινε από το αμάξι, όταν τον πλησιάζουν πατά γκάζι και συνεχίζει την τρελή του πορεία.

Τελικά ο επίλογος δίνεται στα διόδια της Τραγάνας όπου στήνεται το μπλόκο και ενώ τα περιπολικά που τον καταδιώκουν του δίνουν μέτρα μήπως και την τελευταία στιγμή αλλάξει γνώμη και σταματήσει.

Δυστυχώς δεν σταματά και καρφώνεται με δύναμη πάνω στα περιπολικά. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση τραυματίζεται ελαφρά ο οδηγός νταλίκας που δεν είχε προλάβει να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ ο οδηγός του ΙΧ ανασύρεται νεκρός κι όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε γυμνός από τη μέση και κάτω.


σχετικα αρθρα