current views are: 9

5 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση16:52

Στάση εργασίας των οδηγών ταξί την Τρίτη στην Αττική

Για «υποκλοπή έργου» και για «παράνομη και αυθαίρετη εισβολή της Uber στις επιβατικές μεταφορές», κάνει λόγο το συνδικάτο

Δημοσίευση 16:52’

Για «υποκλοπή έργου» και για «παράνομη και αυθαίρετη εισβολή της Uber στις επιβατικές μεταφορές», κάνει λόγο το συνδικάτο

Προειδοποιητική στάση εργασίας κήρυξε για την Τρίτη 6 Μαρτίου και ώρες 8.00 έως 17.00 το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΣΑΤΑ, θα πραγματοποιηθεί χωρίς αυτοκίνητα στις 10 το πρωί της Τρίτης στα γραφεία του στην οδό Μάρνη.

Για «υποκλοπή έργου» και για «παράνομη και αυθαίρετη εισβολή της Uber στις επιβατικές μεταφορές», κάνει λόγο το συνδικάτο σε ανακοίνωσή του.

Αναφέρει επίσης, μεταξύ άλλων, ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης και του υπουργείου Μεταφορών «να νομοθετήσουν με δίκαιο τρόπο, έπεφτε πάνω σε τοίχο που ύψωναν οι θεσμοί».

«Τόσο ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, όσο και ο υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης πήραν δημόσια θέση υπέρ των αιτημάτων του κλάδου μας. Το νομοσχέδιο που βρίσκετε στη βουλή και σύντομα θα γίνει νόμος του κράτους, είναι η δική μας απάντηση στην παρανομία και στην απάτη, που είχαν στήσει ξένα και εγχώρια συμφέροντα με τις ευλογίες προηγούμενων κυβερνήσεων», αναφέρει ο ΣΑΤΑ.


σχετικα αρθρα