current views are: 7

7 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση06:03

Πατέρας στρατιωτικού: Ο γιος μου είναι ήρωας – Έχουν ζεστό νερό στο κελί

«Υπάρχει στέρηση ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον τους φροντίζουν».

Δημοσίευση 06:03’

«Υπάρχει στέρηση ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον τους φροντίζουν».

«Έχουν την ελπίδα τους, προσπαθήσαμε να την τονώσουμε και να πιστέψουν ότι σύντομα θα επιστρέψουν στο σπίτι τους». Με υπερηφάνεια μίλησε για τον γιο του Δημήτρη – ένας από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης – ο πατέρας του κ. Κουκλατζής.

«Ευτυχώς, κρατούνται στο ίδιο κελί και έχουν ζεστό νερό», δήλωσε ο κ. Κουκλατζής, ο οποίος επισκέφθηκε τον γιο του πριν από δύο ημέρες.

«Είναι καλά στην υγεία τους, στέκονται καλά ψυχολογικά. Δεν έχει ασκηθεί κανενός είδους βία στα παιδιά. Είχαμε οπτική επαφή, αλλά μας χώριζε ένα τζάμι. Μιλούσαμε από το τηλέφωνο», τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε, στο επισκεπτήριο πατέρας και γιος απέφυγαν να μιλήσουν για το περιστατικό της σύλληψής του στον Έβρο. «Είναι ήρωας. Εκεί βρίσκεται για την πατρίδα», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στις συνθήκες κράτησης ο κ. Κουκλατζής τόνισε: «Υπάρχει στέρηση ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον τους φροντίζουν».

«Καθημερινά ενημερωνόμαστε από τις στρατιωτικές αρχές», πρόσθεσε.

«Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά πέρασαν 250 μέτρα τα σύνορα, Αν έγινε κάτι, θα ήταν για λίγα μέτρα», δήλωσε από την πλευρά του ο θείος του λοχία Δημήτρη, Χρ.Κουκλατζής.


σχετικα αρθρα