current views are: 7

7 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση13:09

Προπαγάνδα Σκοπιανών ΜΚΟ μέσω του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων

«Ο Μακεδονικός λαός κατηγορεί την Ελλάδα για γενοκτονία»

Δημοσίευση 13:09’

«Ο Μακεδονικός λαός κατηγορεί την Ελλάδα για γενοκτονία»

Για παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία εις βάρος της «μακεδονικής» μειονότητας, κατηγορούν την Ελλάδα, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις της ΠΓΔΜ, σε άρθρο που φιλοξενεί το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu

Με τίτλο: «Ο Μακεδονικός λαός κατηγορεί την Ελλάδα για γενοκτονία»,  σε κοινή τους δήλωση προς το πρακτορείο το Διεθνές Κίνημα για τα «Μακεδονικά» Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Ηνωμένη «Μακεδονική» Διασπορά, το Παγκόσμιο «Μακεδονικό» Συμβούλιο και το Παγκόσμιο «Μακεδονικό» Συντονιστικό, καταγγέλλουν ότι οι «Μακεδόνες» υποφέρουν από την έλλειψη δικαιοσύνης που τους έχουν επιβάλει η Ελλάδα, τα Ηνωμένα Έθνη, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

«Αυτό που ξεκίνησε ως συζήτηση για τη διευθέτηση μιας υποτιθέμενης διαφοράς 25 χρόνων, έχει μετατραπεί σε μια προσπάθεια διάπραξης γενοκτονίας εις βάρος του «μακεδονικού» λαού για να διαγράψουν τη χώρα, τη γλώσσα και την ιστορία τους από τα βιβλία και τους χάρτες όλου του κόσμου. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπινου γένους που μία τέτοια, διεθνώς ενορχηστρωμένη, πίεση ασκείται εις βάρος ενός ολόκληρου λαού με σκοπό να αυτοκαταστραφεί».

Οι ΜΚΟ δηλώνουν ότι το θέμα του ονόματος συνιστά μία εφεύρεση της ελληνικής κυβέρνησης και είναι απλά η συνέχιση και η διεθνοποίηση της εσωτερικής της πολιτικής που συνίσταται στην άρνηση αναγνώρισης της μακεδονικής ταυτότητας στη «μακεδονική μειονότητα».

Οι ΜΚΟ ζητούν επίσης τη σύσταση μίας ανεξάρτητης επιτροπής για να διερευνήσει τις «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» καθώς επίσης και εγκλημάτων εναντίον της ανθρωπότητας, εγκλημάτων πολέμου και γενοκτονίας που έχει διαπραχθεί εις βάρος της «μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα από το 1913 και έπειτα». Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και μία και καλή να αναγνωρίσει δημοσίως και να ζητήσει συγγνώμη  για τα εγκλήματά της κατά της μακεδονικής μειονότητας».