current views are: 8

7 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση16:04

Έταζε προσλήψεις στο δημόσιο έναντι αμοιβής

Εμφανιζόταν ως …μεσάζοντας που μεσολαβούσε για τον διορισμό τους, αρκεί να του κατέβαλαν 500 ευρώ, για τα «διαδικαστικά έξοδα».

Δημοσίευση 16:04’
αστυνομία Περιστέρι
EUROKINISSI

Εμφανιζόταν ως …μεσάζοντας που μεσολαβούσε για τον διορισμό τους, αρκεί να του κατέβαλαν 500 ευρώ, για τα «διαδικαστικά έξοδα».

Προσλήψεις στο δημόσιο έναντι 500 ευρώ έταζε ένας απατεώνας σε ανυποψίαστους πολίτες στην Ηλιούπολη που συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής, λίγη ώρα αφού είχε παραλάβει προσημειωμένα χαρτονομίσματα από ένα θύμα του.

Ο 35χρονος από το 2015 εξαπατούσε πολίτες που αναζητούσαν εναγωνίως πρόσληψη στο δημόσιο. Έτσι εμφανιζόταν ως …μεσάζοντας που μεσολαβούσε για τον διορισμό τους, αρκεί να του κατέβαλαν 500 ευρώ, για τα «διαδικαστικά έξοδα».

Την περασμένη Παρασκευή, 2 Μαρτίου, επικοινώνησε με ένα από τα υποψήφια θύματά του και του ζήτησε ακόμη 200 ευρώ για να «ολοκληρώσει τις διαδικασίες πρόσληψης του».  Το θύμα ενημέρωσε του απατεώνα, ενημέρωσε του αστυνομικούς και αφού του έκλεισε ραντεβού στην Ηλιούπολη, του έδωσε τα χρήματα. Στην συνέχεια οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εξιχνιάσθηκαν άλλες δύο απάτες σε βάρος πολιτών, τις οποίες διέπραξε με τον ίδιο τρόπο.


σχετικα αρθρα