current views are: 7

8 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση18:04

Επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Οργανωμένη η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτών

«Θεωρώ ότι δεν μπορεί να συνελήφθησαν με άλλο τρόπο εκτός από ειδικές δυνάμεις. Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο»

Δημοσίευση 18:04’

«Θεωρώ ότι δεν μπορεί να συνελήφθησαν με άλλο τρόπο εκτός από ειδικές δυνάμεις. Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο»

Προϊόν οργανωμένης υφαρπαγής χαρακτήρισε τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από μέλη των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μανούσος Παραγιουδάκης.

Μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6», ο κ. Παραγιουδάκης ανέφερε ότι «είναι αδύνατο πρακτικά να συλληφθούν άνδρες της περιπόλου, από αντίστοιχους άντρες της τουρκικής περιπόλου, γιατί είναι αντίστοιχων δυνατοτήτων. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να συνελήφθησαν με άλλο τρόπο εκτός από ειδικές δυνάμεις. Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο», τονίζει.

Όπως σημείωσε στην περιοχή υπάρχει «μια περιπολία που είναι εκπαιδευμένη, οπλισμένη και ξέρει τι να κάνει σε τέτοιας περιπτώσεις», ενώ υπενθύμισε ότι  «αυτά τα επεισόδια λύνονταν άμεσα. Τα λύνουμε σε στρατιωτικό επίπεδο. Μπορεί να εκτραπούν λίγο και οι δικοί μας και οι Τούρκοι. Αλλά αυτά τα λύνουμε επί τόπου», αναφέρει.

Ο κ. Μανούσος Παραγιουδάκης εκτίμησε ότι οι Τούρκοι άρχισαν ήδη να κατασκευάζουν στοιχεία που επιβαρύνουν τους Έλληνες στρατιώτες, όπως για παράδειγμα ότι αυτοί είχαν προχωρήσει βαθιά επί τουρκικού εδάφους.

 


σχετικα αρθρα