ΕΛΛΑΔΑ

Σπείρα έκλεβε οχήματα στην Αττική - Τα πουλούσαν για ανταλλακτικά στη Χαλκίδα!

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 9 Μαρτίου 2018, 09:08 / Ανανεώθηκε 9 Μαρτίου 2018, 09:14
Σπείρα έκλεβε οχήματα στην Αττική - Τα πουλούσαν για ανταλλακτικά στη Χαλκίδα!
Facebook Twitter Whatsapp
Από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε άγνωστοι δράστες πούλησαν απο τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2017 συνολικά 27 αυτοκίνητα και ένα φορτηγό που είχαν κλέψει απο την Καλλιθέα, το Μαρούσι, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, το Χαλάνδρι και άλλες περιοχές της Αττικής.

«Φάμπρικα» πώλησης ανταλλακτικών που προέρχονταν απο κλεμμένα οχήματα είχε στήσει ένας 46χρονος στην Χαλκίδα, που συνελήφθη απο αστυνομικούς της ασφάλειας. 

Από την  έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε άγνωστοι δράστες πούλησαν απο τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2017 συνολικά 27 αυτοκίνητα και ένα φορτηγό που είχαν κλέψει απο την Καλλιθέα, το Μαρούσι, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, το Χαλάνδρι και άλλες περιοχές της Αττικής.

Η αποκάλυψη της παράνομης δράσης έγινε όταν οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια ελέγχου στην επιχείρηση, εντόπισαν εξαρτήματα οχήματος για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 16 Δεκεμβρίου στο τμήμα ασφαλείας Βριλησσίων. 

Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 46χρονος απασχόλησε τις αρχές καθώς και στο παρελθόν, είχε συλληφθεί για παρόμοιες ενέργειες. 

Στους χώρους της επιχείρησης εντοπίστηκαν και άλλα εξαρτήματα οχημάτων, ενώ σε δασική περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν διάφορα έγγραφα που αντιστοιχούσαν στα κλεμμένα οχήματα.